Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mnogo promjena

Niko Kovač objavio popis, evo koga je zvao u reprezentaciju!

niko kovač
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/10
20.08.2014.
u 14:08

Od novih lica tu su Ivan Vargić i Lovre Kalinić, Tin Jedvaj, Hrvoje Milić, Mario Pašalić, Marko Pjaca, Anas Sharbini, Alen Halilović, Andrej Kramarić i Duje Čop

Nakon što je već krajem lipnja ispala sa Svjetskog prvenstva i pomalo razočarala, hrvatska nogometna reprezentacija vraća se u akciju. Počinju kvalifikacije za Euro 2016. u Francuskoj, a Niko Kovač danas je objavio popis igrača za susrete protiv Cipra (prijateljska, 4. rujna) i Malte (kvalifikacijska, 9. rujna).

Nakon Mundijala trojica su se igrača oprostila od reprezentativnog dresa; Stipe Pletikosa, Ognjen Vukojević i Eduardo da Silva pa se s nestrpljenjem očekivalo tko će ih zamijeniti.

Od novih igrača tu su Ivan Vargić iz Rijeke, Lovre Kalinić iz Hajduka i Tin Jedvaj koji se ove sezone priključio Bayeru. Hrvoje Milić, Mario Pašalić, Marko Pjaca, Anas Sharbini, Alen Halilović, Andrej Kramarić i Duje Čop također su dobili pozive. U odnosu na SP, na ovom popisu nema Zelenike, Schildenfelda, Badelja i Sammira te već spomenute trojice koja su se oprostila. Rebić je suspendiran, a Perišić ozlijeđen.

Popis Hrvatske: vratari Subašić, Kalinić i Vargić; braniči Srna, Ćorluka, Strinić, Lovren, Vida, Vrsaljko, Milić i Jedvaj, vezni igrači Modrić, Rakitić, Pranjić, Kovačić, Halilović, Brozović i Pašalić te napadači Olić, Mandžukić, Jelavić, Sharbini, Čop, Kramarić i Pjaca...

>>Nije ga više mogao ignorirati, Kovač poziva Kramarića u reprezentaciju!

Komentara 58

L0
luena 01
14:16 20.08.2014.

Sad se tek trebamo privici na nasu reprezntaciju... Nek vrijeme je da se mladi igraci pokazu...

GR
GREBEN33
15:24 20.08.2014.

Lijepo osvježenje, samo naprijed!!!

SA
Sauron
14:58 20.08.2014.

znam da treba podmladiti repku ali Sharbini i Pjaca nemaju šta tražiti u repki ... doduše teško će i zaigrati ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije