Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIKO KOVAČ:

Nadam se da ćemo u Norveškoj vidjeti pravu Hrvatsku

Mario Mandžukić i Niko Kovač
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
03.09.2015.
u 20:22

'Ekipi ništa ne mogu zamjeriti jer bilo je teško i dobro smo se potrošili, ali sad se moramo podići za Oslo.'

Hrvatska nogometna reprezentacija kiksala je na gostovanju u Azerbajdžanu (0:0) i sad će protiv Norveške u Oslu biti jako napeto, a svaki kiks može nas udaljiti od toliko željenog Europskog prvenstva 2016. godine u Francuskoj.

Igra nije bila najbolja, ali izbornik Niko Kovač ništa ne zamjera igračima iako potvrđuje da nismo gledali pravu Hrvatsku.

- Ekipi ništa ne mogu zamjeriti jer bilo je teško i dobro smo se potrošili, ali sad se moramo podići za Oslo. Nadam se da ćemo tamo vidjeti pravu Hrvatsku - rekao je Kovač i spomenuo zašto smo kiksali:

- Nismo bili koncentrirani, promašili smo pet ili šest prilika i to nam se moralo osvetiti. Nije bilo jednostavno probiti takav blok kakav je napravio Azerbajdžan, ali svejedno smo stvorili prilike koje su protiv Norveške i u prvoj utakmici s Azerbajdžanom ulazile.

Iznenadio je postavljanjem Milana Badelja u prvu momčad.

- Brozović je bio malo ozlijeđen i odlučili smo ga pripaziti kako bi bio spremniji za Norvešku - otkrio je Niko Kovač, a isti odgovor ponudio je i za Luku Modrića jer slabije se ozlijedio nakon utakmice Reala protv Betisa u subotu 29. kolovoza.

>> U Osijeku je ušlo sve što smo pucali, a ovdje lopta nije htjela u gol

>> Igru Hrvatske neću komentirati, a ovaj bod smo zaslužili

>> Hrvatska razočarala u Bakuu, Prosinečki nadmudrio Kovača

Komentara 140

Avatar StudentZG
StudentZG
20:37 03.09.2015.

Mi navijači se nadamo, a na tebi je da nešto i poduzmeš oko toga.

CO
cokta
20:37 03.09.2015.

Moj Kovacu ti nemas muda izvaditi mandzukica iz igre!! Jeli se bojis njegove reakcije?

DA
danyy
20:49 03.09.2015.

Pjaca?? al ozbiljno Pjaca 90 min???! Vadis Modrica usred utakmice kao da vodimo 5-0 a mi skoro popusili i taj bod? Ne pljujem inace ni trenera ni repku al ovo je za zalit smrkom sve skupa. kakvi Real i Barcelona,, kakvi bakraci? NK Hask bolje igra

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije