Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLIČNE VIJESTI

Niko Kovač razveselio navijače: Luka Modrić igra od prve minute!

Luka Modrić i Niko Kovač
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
27.03.2015.
u 17:09

Nažalost, Mateo Kovačić propustit će susret zbog ozljede

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Niko Kovač sa svojim je suradnicima u detalje analizirao Norvežane i ima pravi recept za igru protiv njih. No bitnije od svega jest što se sad već zna da Luka Modrić igra!

– Svi su zdravi osim Matea Kovačića koji će zbog boli u koljenu preskočiti ovaj susret. Mandžukić i Modrić trenirali su bez poteškoća, Vida je u normalnom pogonu gotovo cijeli tjedan. Razgovarao sam s Modrićem, zadovoljan je svojim stanjem, on će sutra krenuti od prve minute. Odmorio se nakon dvoboja s Barcelonom i krenut će od prve minute. Tko zna, možda će odigrati svih 90 minuta, vidjet ćemo kako će se stvari odvijati na terenu – rekao je izbornik i dodao što očekuje od utakmice:

– Očekujem tvrdu i čvrstu utakmicu, ali i da će se Norveška ipak povući na Maksimiru. Nama bi bilo bolje kad bi oni krenuli visoko, kada bi nas odmah napali. Tada bi i mi imali više prostora. Norveška je kompaktna momčad, pa mislim da njihov izbornik neće ništa mijenjati. Na uvodu kvalifikacija protiv Italije postavili su se ofenzivno i odmah izgubili. Nakon toga su promijenili stil igre, a takav im način nogometa za sada donosi rezultat.

Martin Odegaard velika je zvijezda, ali ima samo 16 godina i upitno je koliko opasnosti može stvoriti s obzirom na neiskustvo. No nikako ga ne treba zanemariti.

– Pratio sam ga, on je poput našeg Alena Halilovića izvanserijski talent. Došao je do velikog kluba, moguće je da nastupi i od prve minute. Kvalitetan je igrač, ima finu lijevu nogu, odličnu tehniku, ali je i dosta mlad igrač. Svoju kvalitetu još mora dokazati u seniorskim nogometu – kazao je Kovač i osvrnuo se potom na navijače:

– Volio bih da se svi mi koji predstavljamo Hrvatsku pokažemo u najboljem mogućem izdanju. Vjerujem da će sutra biti prava nogometna atmosfera, pravo navijanje...

>> Niko Kovač ima dvojbe i treba pomoć: Tko bi trebao zaigrati protiv Norveške?

Komentara 8

DO
domicus2204
22:16 27.03.2015.

placem od srece..bas me razveselio.....

DO
domicus2204
22:17 27.03.2015.

placem od srece..bas me razveselio.....

DO
domicus2204
22:16 27.03.2015.

placem od srece..bas me razveselio.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije