Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOLAZI ZAZA

Nikica Jelavić nije zadovoljio, Slaven Bilić ga prodaje u Kinu

Nikica Jelavić
Foto: West Ham
13.01.2016.
u 10:51

West Ham treba novac za pojačanja i odlazak Jelavića to bi trebao omogućiti. Zainteresirani za njega su Kinezi, odnosno Guangzhou Evergrande, koji vodi Luiz Felipe Scolari

Slaven Bilić pomogao je Nikici Jelaviću pozivom u West Ham jer naš nekadašnji reprezentativac bio je član Hull Cityja, koji je ispao prošle sezone u drugu ligu – engleski Championship. No već nakon nekoliko mjeseci slijedi razlaz.

Naime, West Ham treba novac za pojačanja i odlazak Jelavića to bi trebao omogućiti. Zainteresirani za njega su Kinezi, odnosno Guangzhou Evergrande, koji vodi Luiz Felipe Scolari i u njemu igraju nekadašnji igrač Tottenhama Paulinho i Alan iz RB Salzburga, kojeg navijači Dinama ne pamte po dobrom. Tamo je i Robinho, ali Brazilac bi ove dane mogao napustiti klub.

Ne zna se o kolikom novcu se radi, ali prema Transfermarktu Jelavić vrijedi pet milijuna eura, tako da se u toj cifri može i zaključiti koliko West Ham želi dobiti za napadača. Zasigurno da će zadovoljstvo eventualnom realizacijom transfera biti obostrano jer odlaskom u Kinu bi Jelavić zaključio bogatim ugovorom podosta bogatu karijeru, West Ham bi zaradio i oslobodio prostor za potentnije strijelce.

Jer, Jelavić je zabio samo jedan gol i zato Bilić želi dovesti Simonea Zazu iz Juventusa, ali i Sama Byrama iz Leedsa. Također, Malaga je zainteresirana za Maura Zaratea i "čekićari" bi im ga trebali prodati ako ponuda bude na razini.

>> Jelavić u posljednjim minutama spasio Bilića i odveo West Ham dalje!

Komentara 3

PO
PowerPoint
11:27 13.01.2016.

Ako se ostvari jedna od ovih prognoza "velikog stručnjaka" Vanje Deželića, ja ću sam sebe kastrirat sjekirom!

VR
vrbaZG
11:39 13.01.2016.

Vanja bi umro da ne spomene Dinamo u negativnom kontekstu u članku koji nema nikakve veze s Dinamom.

Avatar mg940
mg940
11:15 13.01.2016.

Jučer je odigrao skoro cijelu utakmicu i nije baš ništa pokazao, ako ga tko uopće hoće kupiti, prodajte ga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije