Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKA LIGA

Hajduk neuvjerljiv na startu, Kalinić ga spašavao u Estoniji

Hajduk - Rijeka
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
02.07.2015.
u 20:30

Bijeli su u prvom pretkolu Europske lige odigrali 1:1 na gostovanju kod Sillamäe Kalev u Estoniji.

Novi Hajduk Damira Burića europsku je sezonu otvorio remijem. Bijeli su u prvom pretkolu Europske lige odigrali 1:1 na gostovanju kod Sillamäe Kalev u Estoniji.

Hajduk nije briljirao u premijeri na početku sezone i prvoj službenoj utakmici pod novim trenerom. Bijeli su dobro otvorili oba poluvremena, no pred kraj utakmice su strepili od poraza. Splićane je u Estoniji bodrilo oko 100 navijača.

Splićani su poveli već u petoj minuti nakon što je danas rastrčani Ohandza izborio jedanaesterac. Loptu je na bijelu točku stavio Mijo Caktaš i panenkom prevario domaćeg vratara.

Estonci su izjednačili u 40. minuti. Roguljić i Vlašić izgubili su loptu nakon čega je uslijedila polukontra domaćina. Russo je ubacio, a Silich glavom matirao Kalinića.

Domaćini su u posljednjih 15-ak minuta bili bolja momčad i Hajduk je opasno visio. No, Kalinić je s nekoliko odličnih obrana spasio mrežu i donio Hajduku aktivan rezultat uoči uzvrata koji je za tjedan dana u Dugopolju.

>> Hajduk stigao u Estoniju, a na lošem travnjaku ozlijedio se Bencun

Komentara 27

KU
kumquat
20:50 02.07.2015.

Mamić potplatio igrače Kaleva da se više trude.

DU
Deleted user
19:20 02.07.2015.

Nakon prvog poluvremena mogu reći da je ovo tuga od utakmice. Sreća Hajduku da je onaj igrač Kaleva napravio totalno nepotreban penal. Nisam vidio nijednu smislenu akciju ili neki bitniji napredak u odnosu na prošle godine. Da se skupi moja ekipa iz ulice razbili bi ove amatere, kako iz Kaleva tako i iz Hajduka. HŽV.

CP
Cviet Prigorja
20:11 02.07.2015.

Zakaj HTV prenosi amaterske tekme? Inače, Hajduk se junački brani.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije