Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlazak Olića

Nijemci se oprostili: 'Bundesliga ostaje bez velikog borca, a navijači bez miljenika'

Ivica Olić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
20.12.2015.
u 08:52

"Miljenik navijača dobio je dopuštenje pronaći novu sredinu. Cilj mu je pronaći minutažu kako bi dobio poziv na Euro u Francuskoj", piše Kicker.

Ivica Olić (36) odigrao je jučer desetak minuta za HSV u porazu od Augsburga, a čini se da su mu to bile posljednje minute u Bundesligi. Barem tako misle poznati sportski novinari iz Njemačke koji prate situaciju u klubu i svjesni su kako je došlo vrijeme za rastanak.

"Sada ulazi Olić. Njegovih posljednjih deset minuta u HSV-a. Istinski borac oprašta se od Bundeslige, napisao je na Twitteru novinar Sport Bilda Axel Hesse.

Olić kod trenera Brune Labbadije nije u pravom planu, niti jednom u ovoj sezoni nije započeo u početnom sastavu, a nekoliko puta su se i verbalno sukobili. Zbog toga hrvatski napadač želi napustiti klub, a HSV mu je dao slobodne ruke u pronalasku nove sredine.

"Miljenik navijača dobio je dopuštenje pronaći novu sredinu. Cilj mu je pronaći minutažu kako bi dobio poziv na Euro u Francuskoj", piše Kicker.

Još se ne zna točno gdje će Olić, ali često se spominjao i mogući odlazak u Ameriku.

>>Bayern povećao prednost nakon kiksa Borussije, igrali Olić i Iličević

Komentara 18

Avatar comparator
comparator
10:09 20.12.2015.

Ola je zakon ! Obožavam ga kao čovjeka koji za tim daje sve od sebe i koji u igri nikad nije sebičan . Ne trebam govoriti o njegovim ljudskim i moralnim ,a pogotovo o domoljubnim kvalitetama jer se je tuu više nego istakao . Čovjek koji daje sve od sebe kad odlazi njegova generacija i možda se mijenja stil i taktika igre odlika je vrhunskih svjetskih igraća. Uz tebe smo Ola i sve najbolje za Božić !

Avatar R.o.n.i.n
R.o.n.i.n
10:25 20.12.2015.

Dođi nam u Dinamo !!!!!

RO
roland
09:36 20.12.2015.

Olić ima pravo birati sredinu i nadati se pozivu na Euro.Druga je stvar da li je poziv Oliću nužan, kako Olić djeluje na svlačionicu, da li će biti zadovoljan bude li sjedio na klupi i ulazio zadnjih 20 minuta. Trebaeba znati kada se povući, a ne u pokušaju da izbori Euro, u 36.-oj davati 100 % u sprintu i riskirati još jednu tešku ozljedu, gadnu rupturu mišića ili ozljedu koljena, rupturu Ahilove.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije