Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ARSENE WENGER:

Nije mi žao novca, ponovno bih dao 50 milijuna eura za Özila

'Arsenal\'s Mesut Ozil celebrates after scoring a goal against Napoli during their Champions League soccer match at the Emirates stadium in London October 1, 2013. REUTERS/Eddie Keogh   (BRITAIN - Tag
20.09.2014.
u 09:15

- Zašto bi on bio žrtveno janje? Za što? Izgubili smo jednu utakmicu od 1. travnja. Budimo realni - rekao je Wenger.

Trener Arsenala Arsene Wenger ne žali zbog dovođenja Mesuta Özila u Arsenal za 50 milijuna eura, ne smeta mu što mjesecima Nijemac ne igra na razini zbog koje je toliko plaćen i što se ne nazire kraj njegove loše forme.

- Opet bih dao taj novac za njega. Naravno. Očekujem da momčad igra dobro, a ne da je za loše rezultate kriv jedan igrač. Mađioničar više ne postoji u modernom nogometu. Znam da moram izvući najbolje iz njega, zbog njegove cijene. Ali istu bih odgovornost osjećao i da sam ga platio euro. On nije platio 50 milijuna za sebe - rekao je Wenger i nastavio:

- Zašto bi on bio žrtveno janje? Za što? Izgubili smo jednu utakmicu od 1. travnja. Budimo realni. Razumijem da želite da najbolji igrači uvijek naprave razlike u svakoj utakmici, ali svi smo prošli kroz razdoblje kada nismo bili u najboljoj formi. Klub je jedinstvo između igrača, navijača i uprave. Morate uvijek biti ujedinjeni, a ponekad i proći kroz ne tako sjajna razdoblja.

>> Özil iz Londona poručio: Konačno neki trener vjeruje u mene!

Ključne riječi

Komentara 1

MA
mar06mir
09:23 20.09.2014.

Pa naravno da mu nije zao love kad nije njegova. Kaj god.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije