Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Utaja poreza

Nije Messi jedini: Još jedna zvijezda Barce u problemima zbog poreza!

Barcelona
Reuters/PIXSELL
04.05.2016.
u 17:38

Barcelonina najveća zvijezda Messi optužen je da je utajio više od 4 milijuna eura od 2006. do 2009. godine, a njegovo ročište zakazano je 7. lipnja.

Brazilski branič Adriano novi je nogometaš Barcelone u problemima s izbjegavanjem plaćanja poreza, a španjolske vlasti su ga u srijedu optužile da je utajio oko 650 tisuća eura.   

Poput svojih poznatijih suigrača Lea Messija, Javiera Mascherana  i Neymara, i Adriano nije prijavio ispravnu sumu novca kod porezne prijave. Brazilac je iznos od 650 tisuća eura koji duguje platio španjolskoj državi već početkom ožujka, no sud u Barceloni je ipak pokrenuo postupak, te se uskoro očekuje kazna. Sud igrača koji je 2010. došao u Barcu iz Seville, da je utajio porez na plaću iz 2011. i 2012. godine putem offshore-tvrtke na portugalskom otoku Madeiri. 

Barcelonina najveća zvijezda Messi optužen je da je utajio više od 4 milijuna eura od 2006. do 2009. godine, a njegovo ročište zakazano je 7. lipnja. Mascherano je u siječnju dobio godinu dana zatvora zbog utaje 1.5 milijuna eura, no Argentinac ipak neće u zatvor jer se nagodio sa sudom.

Ključne riječi

Komentara 2

LO
loza45
20:16 04.05.2016.

je.ote a ovi naši maminja j.bu a on stvara pare a ovi kokosari nikom ništa ne plaćaju a u nebesa se dižu. Novinari pede.i

KT
komen_tar
22:28 04.05.2016.

Ovi iz Farse ocito imaju istog poreznog savjetnika :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije