Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CARLO ANCELOTTI:

Nije lako usporediti Cristiana Ronalda i Marija Balotellija

Cristiano Ronaldo
Reuters/PIXSELL
21.10.2014.
u 20:48

- On je mlad i talentiran te uvijek želi odigrati dobro - rekao je Ancelotti.

Real Madrid će na Anfieldu u srijedu odigrati 100. utakmicu u Ligi prvaka kao gost. Od prvog nastupa 1995. godine ostvarili su 39 pobjeda i zabili 159 golova. Jedan od najtežih poraza doživjeli su upravo u Liverpoolu u ožujku 2009. kada su ih redsi razbili 4:0.

Kraljevi priliku za osvetu imaju u srijedu u susretu trećeg kola skupine B.

- Potpuno smo fokusirani na sutrašnju utakmice. O suboti ne razmišljamo. Sergio Ramos radi naporno kako bi bio spreman za El Clasico. Gareth Bale propušta obje utakmice. Imamo dovoljno kvalitetnih igrača da nadoknadimo njegov izostanak. Bit će to odlična utakmica dvije velike momčadi, a mi želimo pobijediti. Cristiano Ronaldo je u fantastičnoj formi i teško da može biti bolji - rekao je Carlo Ancelotti.

Upitali su Ancelottija da usporedi Balotellija i Ronalda.

- Poznajem Balotellija. Kvalitetan je, ali nije ga lako usporediti s Cristianom. On je mlad i talentiran te uvijek želi odigrati dobro.

>> Realovci stigli u Liverpool: Modrić spreman, nema Balea, Ramosa i Coentraa

Komentara 2

DE
debelisef
21:50 21.10.2014.

Nije to lako usporediti , stvarno. Ko da si usporedil Mercedes Maybach i Tomos Automatic...

DI
dinamojavolim1
07:35 22.10.2014.

debelisef slazem se samo sta je tomos pouzdaniji od balotelija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije