Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ENGLESKI MEDIJI TVRDE:

Nije gotovo: Ante Ćorić uskoro na liječničkom pregledu u Engleskoj, ali ne u Manchester Cityju

Ante Ćorić
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/7
28.08.2016.
u 09:21

"U Liverpoolu su uvjereni da će im se Ćorić pridružiti i da će u sljedećih 48 sati odraditi liječnički pregled", navodi Daily Star.

Transfer Ante Ćorića u Manchester City je propao, no engleski mediji tvrde da bi veliki talent Dinama ipak mogao završiti na Otoku.

Ćorić želi trener Liverpoola Jurgen Klopp koji je uvjeren da će uspjeti dogovoriti transfer.

"U Liverpoolu su uvjereni da će im se Ćorić pridružiti i da će u sljedećih 48 sati odraditi liječnički pregled", navodi Daily Star.

Podsjetimo, Ćorić je bio na pragu prelaska u Manchester City u transferu vrijednom 18 milijuna eura. No, posao je propao nakon što predstavnici građana nisu mogli jamčiti da će imati ozbiljniju ulogu u momčadi građana.

>> Dramatičan noćni sastanak: Otkrivamo što je Ćorić odgovorio Man. Cityju i zašto je Dinamo ostao bez 18 milijuna eura!

Komentara 36

DU
Deleted user
10:31 28.08.2016.

Hvala bogu pa se u Dinamu navijači ništa ne pitaju, jer da se pitaju, završili bi kao Hajduk. Pa hvala bogu da će Dinamo prodati svakog igrača kad ovaj dosegne određenu cijenu. To je elementarna ekonomska logika koju zna svaki nepismeni seljak, a za navijače je izgleda špansko selo. Temelj svake uspješne firme je dugoročna financijska stabilnost koja omogučava planiranje i rad na duži rok. U siprotnom se događa slučaj Hajduk i golo preživljavanje. To je jedini način na koji trenutno klub može funkcionirati kao samoodrživ projet. A pogotovo ako su ove najave o izgradnji stadiona istinite, još i više je prodaja opravdana

VI
virkom
10:41 28.08.2016.

Jasno je kao dan da Dinamo mora prodavati da bi ulagao! Da bi živio! Da li je ovdje pametnima uopće jasno koliko košta omladinski pogon Dinama??? Nije svaki igrač svjetska klasa, ali se u svakog najmanjeg talenta ulaže... A što se mladog Ćorića tiče Liverpool mu je 100% bolja opcija jer je Klopp puuuuno hrabriji kada su u pitanju mladi igrači. On naprosto obožava mlade talente. Dok je Guardiola ziheraš i interesiraju se samo za činjenicu kako će on izgledati na kraju sezone, a ne njegov klub ili njegovi igrači.

DH
dalibor.hren
10:45 28.08.2016.

Ante, ostani u Dinamu, igrat ćeš LP! Vani ćeš grijati klupu. Iako, s druge strane za plaću od milijun € se isplati i grijati klupu. Jednim potpisom, igrao ili ne, rješavaš egzistenciju....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije