Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobjeda 2:0

Neymar s dva gola srušio Athletic, Rakitić igrao 90 minuta

Barcelona - Athletic
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/2
13.09.2014.
u 18:09

Ivan Rakitić odigrao je svih 90 minuta za barcu, bio je vrlo dobar, a nekoliko puta je i opasno prijetio, ali nije uspio postići prvijenac

Prvi put u 115 godina Barcelona je na domaćem stadionu istrčala u rezervnom dresu koji je bio u bojama Katalonije. Na taj su način dali svoj doprinos u borbi za neovisnost ove pokrajine, a zanimljivo je da je s druge strane travnjaka stajala momčad (Athletic Bilbao) koja je također igrala u bojama pokrajine za čiju se neovisnost bore - u bojama Baskije.

A uspješniji na terenu bili su domaćini koji su slavili s 2:0, ali su otpor slomili tek pred kraj utakmice. Bili su Katalonci bolji tijekom cijelog susreta, stvarali prilike, ali poveli su tek u 79. minuti. Messi je sjajno uposlio Neymara, koji je u igru ušao u nastavku, a Brazilac je rutinirano zabio. Pet minuta kasnije ista kombinacija - Messi je odlično prošao po desnoj strani i dao za Neymara koji postavlja konačni rezultat.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Ivan Rakitić odigrao je svih 90 minuta za Barcu, bio je vrlo dobar, a nekoliko puta je i opasno prijetio, ali nije uspio postići prvijenac. Barci je ovo bila druga pobjeda u sezoni (iz dva nastupa), a protiv Athletica sad ima 11 uzastopnih pobjeda kod kuće.

>>Olić zabio u remiju Wolfsburga, Bayern pobijedio 2:0

Komentara 2

VL
????
22:51 13.09.2014.

Hm, zar je moguće da je trener Barcelone takva neznalica da mu Rakitić igra zadnjeg veznog?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije