Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 198
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolska liga

Neymar propušta El Clasico, Barcelona odustala od žalbe

Neymar
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
23.04.2017.
u 11:21

S obzirom na nesigurnost u odluku TAD-a, a 12 je sati do utakmice, odlučili smo fokusirati se na sportski aspekt priče te Neymara nismo uvrstili u momčad - piše u priopćenju Barcelone

Neymar neće igrati večeras (20.45) za Barcelonu protiv Reala u 266. El Clasicu, velikom derbiju španjolske lige!

Naime, Barcelona se žalila Španjolskoj sportskoj arbitraži (TAD), ali je - odustala od čekanja!?

- S obzirom na nesigurnost u odluku TAD-a, a 12 je sati do utakmice, odlučili smo fokusirati se na sportski aspekt priče te Neymara nismo uvrstili u momčad - piše u priopćenju Barcelone, te se dodaje:

- Barcelona se i dalje čudi kako je TAD toliko odugovlačio i izbjegavao izvršiti svoju ulogu, na štetu i kluba i natjecanja.

Neymar je, podsjetimo, dobio crveni karton u porazu 0:2 od Malage, te je dobio dodatne dvije utakmice kazne jer je sarkastično pljeskao sucu na izlasku s terena.

>>Prkosni Ibro vuče korijene iz Prkosa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije