Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Barcelona

Neymar: Jedno čudo smo već napravili, a to možemo i ponoviti

Juventus - Barcelona
Foto: Reuters
1/8
17.04.2017.
u 23:39

Neki dan otac mi je rekao jednu stvar koja mi se urezala u pamćenje i mislim da je to istina. Kazao mi je da sada pred sobom imamo drugi klub, ali da je Barcelona ista - dodao je Neymar

Napadač Barcelone Brazilac Neymar uvjeren je da katalonski klub u srijedu na Camp Nou može napraviti još jedno čudo i eliminirati Juventus, iako su u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka izgubili 0:3.

- Jedno čudo smo već napravili i vjerujem da to možemo ponoviti. Moramo dati svoj maksimum i ako nas krene bit će to još jedan veliki povratak. Vjerujem u suigrače i našu snagu, a budući da je vrlo malo onih koji nam daju bilo kakve šanse, onda nemamo što izgubiti, možemo samo dobiti - kazao je Neymar, koji je bio najzaslužniji za prolazak u četvrtfinale i pobjedu 6:1 kojom je Barca nadoknadila poraz 0:4 iz prve utakmice protiv PSG-a.

- Neki dan otac mi je rekao jednu stvar koja mi se urezala u pamćenje i mislim da je to istina. Kazao mi je da sada pred sobom imamo drugi klub, ali da je Barcelona ista - dodao je Neymar.

>>Plaće u Barceloni: Rakitić zarađuje pet puta manje od Messija

Komentara 4

SS
sokac sa drave
09:47 18.04.2017.

Sve je moguce ako opet dodje Njemacki sudac Aytekin Turcin sa dvije putovnice.

ED
Edomajka
02:47 18.04.2017.

Sudac je napravio čudo ne vi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije