Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPRAVIO PREDSTAVU

Nevjerojatno: Visoki dužnosnik izletio iz prostorija Dinama s maskom Vriska!

Vrisak
Foto: N1/Screenshot
18.11.2015.
u 14:12

Kamere su snimile kako u automobilu marke Audi, sa službenog parkirališta GNK Dinamo, odlazi čovjek koji je na licu nosio masku iz filma Vrisak.

Zdravko Mamić, njegov sin Mario, Damir Vrbanović, Igor Krota i Sandro Stipančić uhićeni su u akciji PN USKOK-a, a u povodu toga proveden je pretres prostorija GNK Dinamo na maksimirskom stadionu. Pritom se dogodilo i nešto prilično zanimljivo i oku upečatljivo.

Naime, kamere su snimile kako u automobilu marke Audi, sa službenog parkirališta GNK Dinamo, odlazi čovjek koji je na licu nosio masku iz filma Vrisak. Nedugo potom, pod istom se maskom, u istom autu i vratio na Dinamovo parkiralište.

Neslužbeno doznaje N1 da je riječ o financijskom direktoru Dinama Mateju Škegri.

Na stadionu je bio i trener Dinama Zoran Mamić, a klub se sa šturim priopćenjem obratio javnosti uz kratku potvrdu da je PN USKOK zaista u šao u prostorije Dinama. Ovaj put Zdravkov brat nije priveden niti ga se tereti za neku od radnji o kojima će javnost biti obaviještena kad završi službena procedura.

Inače, Mate Matić, odvjetnik Damira Vrbanovića, kazao je kako smatra da u novoj Uskokovoj akciji protiv Zdravka Mamića i ostalih Vrbanović ne mora biti uhićen jer je nakon prvog pokretanja istrage položio jamčevinu koja podrazumijeva da će se odazvati svakom pozivu istražitelja.

>> Video vozača s maskom iz filma Vrisak pogledajte na N1

>> Zdravko i Mario Mamić prevezeni u PN USKOK. Policija pretražuje prostorije HNS-a

Komentara 74

DU
Deleted user
14:23 18.11.2015.

čovjek vas sprda , što i zaslužujete jer ste režimski papci !

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
14:43 18.11.2015.

To je faca našeg Zokija nakon što uviđa da na prozoru nema zavjesa.

BO
borju
14:59 18.11.2015.

Hrvatska država je postala Milanovićeva prčija, taj Milanović štiti sebe, svog brata, a uništava sve koji su mu trn u oku. Da smo normalna država, uskok i mediji bi se bavili braćom Milanović, Ostojićem, Ninoslavom Pavićem, udbaškim tajkunima, Cvitanom, Bertinom, oni su ti koji zloupotrebljavaju institucije, oni štite mafiju koja se bavi kružnim prijevarama, oni kontroliraju 95 posto medija, oni su zlo! Svi oni su se ujedinili i uspostavljaju diktaturu u Hrvatskoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije