Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potekla i krv

Nevjerojatno! Djeca igrala nogomet, na tribini tučnjava dva roditelja kakvu niste vidjeli!

tučnjava
Screenshot
21.01.2017.
u 13:29

Na kraju je potekla i krvi, a utakmica je u tom trenutku pala u drugi plan.

Nadobudni roditelji često znaju stvarati probleme na dječjim utakmicama, ali to uglavnom ostaje na verbalnim uvredama. Najčešće one budu upućene treneru koji drži njegovo dijete na klupi, ali ovoga puta dogodilo se nešto sasvim drugačije. I brutalnije.

Naime, dok su djeca igrala utakmicu, na tribinama su se međusobno posvađala dva roditelja, a verbalni okršaj vrlo brzo je prerastao u fizički. I u njemu se nisu birala sredstva, bilo je tu udaraca kakvih se ne bi posramili na boksački prvaci.

Na kraju je potekla i krvi, a utakmica je u tom trenutku pala u drugi plan.

U videu možete pogledati sukob roditelja, ali upozoravamo vas da je snimka prilično gadna.

Ključne riječi

Komentara 7

KI
KileAgram
13:37 21.01.2017.

Šta je tražio to je i dobio.

ME
mehokodro
14:45 21.01.2017.

Nema tu nikakve boksačke tuče niti izmjene udaraca. Jedan očitao lekciju jer je bahato udaroo prvi glavom i k tome još bio u boljoj poziciji, ali svejedno dobio po njunji. Boksač ima iskustva, lijepo ga je našpanao, drzao na distancii i brzpm serijom završio

DR
De Rossi
14:58 21.01.2017.

Koji vrag ga je išao udarat ako se ne zna boriti... pa ne ideš ga rukama gurati ako vidiš da te udara već se odmakneš i postaviš gard, a pošto je bio na višoj pozciji mogao ga je nogom u glavu i završiti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije