Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najbolji vratar

Neuer uživa u Hrvatskoj: Okružio se djevojkama u Brelima!

neuer
Foto: Instagram
25.07.2014.
u 10:00

– Uživam na odmoru, prije nego sve opet započne s Bayernom – napisao je 28-godišnji vratar.

Manuel Neuer, najbolji vratar svjetskog prvenstva u Brazilu koji se s Njemačkom okitio i naslovom prvaka, nakon stresne sezone ispunjene uspjesima odmara se u Hrvatskoj.

Njegova ljubav prema Lijepoj Našoj već je dobro znana, a prema fotografijama koje je objavio na Instagramu očito je kako uživa u svakom trenutku.

Uživam na odmoru, prije nego sve opet započne s Bayernom napisao je 28-godišnji vratar objavivši fotografiju na kojoj je u Brelima u društvu brojnih djevojaka, pišu 24sata.

No, nije bivši Mandžukićev suigrač jedini njemački reprezentativac koji uživa u Hrvatskoj. Stoper Mats Hummels izgradio je vile u Posedarju, gdje bi na odmor, kako se nedavno pisalo, trebali stići i igrači Elfa.

>>Osvoji li Elf naslov, zasluge za to pripast će i jednome Hrvatu!

Komentara 17

UK
+U+krajina
14:38 25.07.2014.

Eno vam na stranicama Slobodne Dalmacije slike Manuela Neuera iz Brela. I sto se vi srbi uopce javljate? Ste zavidni sto vam nije došao na Adu Ciganliju? Pa Neuer je odrastao sa Hrvatima i prica solidno hrvatski te voli Hrvatsku

DU
Deleted user
10:41 25.07.2014.

Nas covjek voli Dalmaciju voli Stavrosove pjesme.,a malo i otkacen kao svi mi.

Avatar franioprvi
franioprvi
11:07 25.07.2014.

Brela su dragulj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije