Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA PAMĆENJE

Ivica Olić zabio prekrasni pogodak u porazu Wolfsburga od Bayerna

Ivica Olić
Foto: DPA/PIXSELL
1/3
22.08.2014.
u 21:48

Müller i Robben bili su strijelci za Bayern u pobjedi od 2:1.

Završio je susret u kojem je Bayern slavio sa 2:1, a strijelac je bio i naš Ivica Olić. Pamtit će se dugo taj pogodak, puno duže od jalove pobjede Bavaraca, koji još uvijek djeluju neuvjerljivo i nedorečeno.

52' - (2:1) Izgledalo je kao da će Bayern "napuniti" mrežu gostiju, ali onda se "ukazao" Ivica Olić i s desnog ruba kaznenog prostora pucao i više nego sjajno, lopta je završila pod prečkom, Neuer je bio nemoćan!

47' - (2:0) Kakav početak Bayerna, brza kontra, koju je Robben završio sjajno plasiranim udarcem u desni kut Wolfsburgova vratara.

45' - (1:0) Prvo poluvrijeme prošlo je uz pogodak Bayerna u 37. minuti, a strijelac je bio Thomas Müller nakon što je Arjen Robben prošao po desnoj strani i ubacio mu.

Bayern i Wolfsburg otvorili su ovogodišnju Bundesligu, a jasno je da se kao favorit odmah nametnuo bogatiji i uspješniji bavarski klub. No ima i Wolfsburg svojih aduta, a jedan od njih svakako je naš Ivica Olić!

Također, na strani gostujuće ekipe je i pritisak koji osjeća Bayern, igraju pred domaćom publikom, osramotili su se u Superkupu protiv Borussije Dortmund, nedostaju im Javi Martinez i Bastian Schweinsteiger. Teret je na treneru Pepu Guardiolu ogroman i Wolfsburg ima veliku priliku iznenaditi, a ukoliko to ne učine, vjerojatno će pobjednički niz Bayerna krenuti.

>> Olić: Da sam mogao birati, i sam bih izabrao da s Bayernom igramo u 1. kolu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije