Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
L'Equipeov izbor

Neuer najbolji na svijetu, ispred Ronalda i Messija! Modrić je 25.

'Manuel Neuer of Bayern Munich celebrates a goal against Wolfsburg during their German soccer cup (DFB Pokal) semi-final match in Munich April 16, 2013.                 REUTERS/Kai Pfaffenbach (GERMAN
Foto: Reuters/PIXSELL
27.12.2014.
u 23:30

A već spomenuti list izabrao je i momčad godine: Neuer - Lahm, Ramos, Hummels, Alaba - Kroos, Xabi Alonso, Di Maria - Neymar, Messi, Ronaldo.

Kako se bliži kraj godine, sve je više izbora za najboljeg nogometaša godine. Tako je i ugledni francuski L'Equipe objavio listu 100 najboljih igrača svijeta, a zanimljivo je da je pobijedio vratar - Manuel Neuer.

Čuvar mreže Bayerna to je doista i zaslužio, na njegovim obranama Njemačka je pronašla put do osvajanja SP-a, iako nismo navikli da netko bude ispred Cristiana Ronalda i Lionela Messija, koji su ovoga puta zauzeli drugu i treću poziciju. Četvrto mjesto pripalo je Arjenu Robbenu, a peto Philippu Lahmu.

Na popisu su i trojica hrvatskih nogometaša, a najbolji je Luka Modrić na 25. poziciji.

"Skroman i tih u momčadi punoj superzvijezda, nametnuo se kao nezamjenjiv dodavač na terenu u Realu koji je osvojio Ligu prvaka. U reprezentaciji nije toliko istaknut, ali ne može sve sam", stoji u obrazloženju.

Mario Mandžukić zauzeo je 40. poziciju i za njega piše da je bio važan za Bayern u osvajanju Bundeslige te da se dobro priviknuo na Atletico. Ivan Rakitić, za kojeg pišu da je bio vođa Seville u pohodu na EL, ali se još nije nametnuo u Barci, zauzeo je 58. mjesto.

A već spomenuti list izabrao je i momčad godine: Neuer - Lahm, Ramos, Hummels, Alaba - Kroos, Xabi Alonso, Di Maria - Neymar, Messi, Ronaldo.

>>Neuer: Messi i Ronaldo su svjetski brendovi, a ja nisam

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije