Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Inter slavio u Poljudu

Samir Toplak: Hajduk se nudio, ali ovaj osjećaj je prekrasan

Hajduk - Inter
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/8
08.05.2016.
u 22:37

U Poljudu je najbolji strijelac Prve lige Ilija Nesterovski zabio dva pogotka za pobjedu Intera nad Hajdukom (2:0)

Igrala se 88. minuta, Ilija Nestorovoski jurio je prema Hajdukovim vratima, pogodio za 2:0, a na sjeveru se Torcida razmanula, napravila srce i izvjezila transparent na kojem je pisalo "još jedna beskrvna i prazna srca odigrana sezona".

Poruka je jasna, baš kao i žestoki zvižduk na kraju utakmice upućen Hajdukovim igračima, treneru Damiru Buriću i svemu što su "bijeli" napravili ove sezone. Možda je to i prestroga ocjena, u jednom trenutku sezone Hajduk je bio čak i prvi, ali na kraju, kada se sve zbroji, nije to bilo ništa posebno.

Bila je to još jedna sezona iza koje će se Hajduk dičiti mladim igračima, a treće mjesto postalo je uobičajeno. Hajduk je posljednji put bio drugi još tamo 2012. godine kada se igrala davno zaboravljena liga 16.

- Željeli smo činiti Hajduka nervoznim, biti brzi u pasu. Mogli smo i prije riješiti utakmicu, Hajduk se nudio, ali ovaj osjećaj je prekrasan. Definitivno smo odradili odličnu sezonu, zasluženo potvrdili hit. Hajduk? Sušić je tri klase iznad ostalih, a ako on ne može onda je problem. Vidi se trenerova ruka, momčad je kompaktan, ali za nešto više nedostaje mu kvaliteta - rekao je Interov trener Samir Toplak.

U oproštaju od svoje publike Hajduk je bio loš, slab, nemoćan, s puno pojedinačnih pogrešaka. Još jednom smo dobili potvrdu da je Bilji stoper drugorazredne kvalitete, da ovaj Hajduk ni u mladih igračima nema neku posebnost...

Bio je dovoljan jedan Ilija Nestorovoski, koji je zabio 22 pogotka od Interovih 35. Ovaj put Hajduk mu je bio "sitna žrtva", dva pogotka za veliku pobjedu Intera. Gosti su poveli s bijele točke nakon što je u 31. minuti Vojković srušio Mazalovića, a kada je dvije minute zbog drugog žutog kartona isključen Šimić (lošim dodavanjem "ubio" ga je Bilyy) sve Hajdukove lađe su potonule.

- Ishod nije dobar za nas, nismo ovo očekivali. Otvorili smo utakmicu pogreškama, pokušali smo igrati s igračem, nadigravati se... Nismo realizirali prigode, a kad je tako onda se dogodi poraz. Žalostan sam što nismo pobijedili posljednju ovosezonsku utakmicu pred našom publikom - rekao je Burić.

Na Drosini pred 600 gledatelja Istra 1961 i Split igrali su 0:0.

>>Dinamo će odbiti Benficinih 15 milijuna eura za Pjacu, u igru se uključuje i Bayern

Ključne riječi

Komentara 23

Avatar feudalac
feudalac
21:13 08.05.2016.

...ahahaaaaa, "Div iz predgrađa" pregazio hajduka. Klub kojem su nekada tepali "majstor s mora", bez predsjednika, bez uprave, bez novaca, bez igrača, izgledao je kao seoska ekipa.

DO
dobarsavjet
20:58 08.05.2016.

Opet Mamić kriv.

BR
braveheart11
21:20 08.05.2016.

puno navijaca na tribini ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije