Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bit će vruće

Neodoljiva Larissa Riquelme najavila veliki povratak na tribine

'A picture dated July 17, 2011 shows Paraguayan supporter Larissa Riquelme before the soccer match that will face Paraguay and Brazil for a place in semi finals of the Copa America Championship in La
Foto: DPA/PIXSELL
1/4
31.03.2015.
u 13:25

– Pripremam se za turnir u Čileu. Već imam nekoliko ponuda uglednih magazina za poziranje na duplericama, otkriva Paragvajka.

Larissa Riquelme, najpoznatija navijačica reprezentacije Paragvaja, najavila je veliki povratak na tribine u lipnju na Copa Americi.

– Pripremam se za turnir u Čileu. Već imam nekoliko ponuda uglednih magazina za poziranje na duplericama i naslovnim stranicama u dresu mog Paragvaja. Ako moja momčad stigne do polufinala Copa Americe, priredit ću specijalno iznenađenje, ali samo za oči moga dečka. Ako osvojimo naslov prvaka Amerike, vjerujte mi da će mu biti ljepše nego da smo na medenom mjesecu – rekla je seksepilna Larissa za Kurir.

Naglasila je kako dosta pozira za neke od najtiražnijih južnoameričkih magazina te se bavi humanitarnim radom. A otkrila je i zašto nije bila na tribinama tijekom SP-a u Brazilu, za razliku od četiri godine ranije kad je proglašena za miss SP-a u JAR-u.

– Nisam ni najmanje izgubila interes za nogomet, ali za razliku od Južne Afrike, moj Paragvaj nije se kvalificirao na Svjetsko prvenstvo u Brazilu. Tijekom Mundijala više vremena sam provodila s bivšim dečkom, ali zato pripremam veliki povratak u Čileu – rekla je vatrena Larissa.

>>Larissa Riquelme: Lionel Messi nudio mi je novac za seks!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije