Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESVAKIDAŠNJE

Neobičan gol: Dok su slavili pogodak, protivnička momčad je izjednačila

Neobičan gol
Foto: Printscreen Youtube
20.07.2014.
u 10:35

Spartak je poveo u 30. minuti nakon čega su igrači prešli su na svoju polovicu i okupili se oko klupe kako bi si međusobno čestitali i osvježili se.

Neobičan pogodak stiže iz slovačke lige sa susreta između Podbrezova i Spartak Myjave.

Spartak je poveo u 30. minuti nakon čega su igrači prešli su na svoju polovicu i okupili se oko klupe kako bi si međusobno čestitali i osvježili se. No, u tom je trenutku sudac dao znak da lopta može krenuti s centra pa je Pablo Rodio imao slobodan prolaz prema golu te je lobao vratara.

Ipak, strijelac prvoga gola Peter Sladek je u 90. minuti uspio zabiti još jedan pogodak pa je Spartak je na kraju došao do pobjede.

>> Pogledajte kako je James Rodriguez proslavio titulu najboljeg strijelca

Komentara 6

FO
fora245
11:37 20.07.2014.

ovog ce suca uzeti fifa valjat ce on neđe

DA
dario2612
11:39 20.07.2014.

zato se gol slavi na protivničkoj polovici

LA
lanemoje
12:04 20.07.2014.

Neobičan, ali ispravan gol!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije