Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igor Tudor

'Nemam što komentirati Medića na klupi, a Zagreb me iznenadio'

Igor Tudor
Ivana Ivanovic/PIXSELL
13.09.2014.
u 14:14

- Lijepo nam je igrati u Kranjčevićevoj, posebno kad se sjetim utakmice s Lokomotivom - kazao je Tudor

Hajdukovom treneru Igoru Tudoru sviđa se Zagreb, odnosno ono što je prikazala momčad iz Kranjčevićeve u dosadašnjem dijelu sezone. To znači da se Tudoru sviđa i kako svoj posao radi predsjednik-trener Dražen Medić.

- Neobična je to situacija, nemam je što komentirati. Ne znam koliko na Zagrebovu igru utječe Željko Kopić, pomoćni trener kojeg izuzetno cijenim. Ali, u svakom slučaju Zagreb mi je ugodno iznenađenje. Dosta je sličan nama, želi igrati, ima igrače, koji znaju igrati. Ima Zagreb i mana, zadržat ću ih za sebe, ali pokušat ćemo to iskoristiti na terenu - kazao je Tudor.

Naravno, Tudorov plan je srušiti Dražena Medića, u Kranjčevićevoj se Hajduk dobro osjeća.

- Lijepo nam je igrati u Kranjčevićevoj, posebno kad se sjetim utakmice s Lokomotivom - kazao je Tudor.

Da, bijeli su u 4. kolu, početkom kolovoza s 5:2 svladali Lokomotivu. Bila su to dva tjedna kada je Tudor veličan, kada je Hajduk zabio 16 golova u četiri utakmice (Slaven, Lokomotiva, Šahter, Zadar). Sada je situacija malo drugačija, iza Hajduka su četiri službene utakmice bez pobjede, još se na to nadovezao i nebitni poraz u prijateljskoj utakmici protiv Slavije u Pragu.

- Rezultat je imperativ, to je normalno. Nisam neozbiljan da ne znam da se igra na rezultat. Ali, na krajnji rezultat ne mogu utjecati, o tome sam puno puta govorio. Na meni je da momčad bude prepoznatljiva, da izgleda ozbiljno u fazi napada i obrane. Znamo što nam je raditi, moramo igrati prepoznatljivu igru, biti agresivniji, fizički moćniji. Optimistični smo, očekujem pravu reakciju mojih igrača, nastavak dobrih igara, a iz toga će doći i dobri rezultati. Baza svega je igra, a mi je imamo - rekao je Tudor.

>>Bijeli izgubili od Slavije, igralo se do 
75. minute a onda su utrčali navijači...

Komentara 1

ZI
ZICKLER
09:34 15.09.2014.

Iako je kritiziran sa svih strana Draženu Mediću mora se priznati da gura dosta dobro. U posljednja tri susreta osvojio je pet bodova i ro od klubova koji su nas predstavljali u Europi. Ali kako se kaže jedna lasta ne čini proljeće , a kao navijač Zagreba znam da je najveća boljka bila što su gubili bodove protiv malih klubova pa nadam se kako su ovi posljednji dobri rezultati koji budimo realni nisu očekivali niti najveći optimisti ohrabriti mladu momčad za daljnje susrete.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije