Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tradicionalni karusel

Nema spavanja za Ukrajince! Torcida "zapalila" Split uoči utakmice

Torcida, karusel
Foto: Tino Jurić/Pixsell
1/8
27.08.2014.
u 23:09

Pred crkvom sv. Frane stotine automobila napravile su prometni zastoj. Karusel je krenuo prema hotelu Atrium u kojem su smješteni igrači i vodstvo ukrajinskog kluba

Nogometaši Hajduka sutra u doigravanju za Europsku ligu igraju protiv Ukrajinskog Dnipra. Iako imaju negativan rezultat iz prve utakmice (1:2), grad je zahvatila euforija, svi vjeruju da hrvatska momčad može proći dalje. Stadion je rasprodan, bit će pun sutra, a fešta je počela već danas.

U sad već tradicionalnom karuselu Torcide, tisuće navijača bakljama i pjesmom drže odličnu atmosferu, a igračima ukrajinskog kluba noćas neće dati spavati.

Pred crkvom sv. Frane stotine automobila napravile su prometni zastoj. Karusel je krenuo prema hotelu Atrium u kojem su smješteni igrači i vodstvo ukrajinskog kluba. Zasad nikakvih problema nema, a atmosfera je, kažu oni koji su tamo - veličanstvena!

Ključne riječi

Komentara 15

DU
Deleted user
06:48 28.08.2014.

nadam se prolazu Hajduka i ostalih naši klubova, ali ovo nije sportski, čitavu noć ometati odmor suparnicima.

MV
mvidakus
02:55 28.08.2014.

ma neka prođu svi naši klubovi

DF
dario.franjic11
00:39 28.08.2014.

Sretno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije