Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
umalo blamaža

Zoran Mamić ljutit: Na odlasku sam!

Zoran Mamić
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
1/2
29.10.2014.
u 17:45

- Kazne? Ne znam što bih rekao... Očigledno je da se ovako ne može igrati. Razgovarat ću s igračima – rekao je razočarani trener Dinama

Nogometaši Dinama izbjegli su sramotu i eliminirali Opatiju u osmini finala Hrvatskoga kupa tek u produžetku. Nekoliko minuta dijelilo je Opatiju od ulaska u četvrtfinale u osnovnom dijelu utakmice, koji je završen pogotkom Henriqueza u 90. minuti. Dinamo je izjednačio (1:1) iz kaznenog udarca i izborio produžetak i na kraju četirima pogocima Henriquea nastavio natjecanje u kupu. Vjerojatno bez trenera Zorana Mamića.

– Ne znam mogu li pronaći prave riječi! Zbunjen sam, razočaran i ljutit... Jedina je svijetla točka što ipak idemo dalje. Odnos igrača prema igri i njihovo ponašanje na terenu bili su katastrofalni – kazao je Mamić i priznao da je u 89. minuti utakmice bio bivši trener.

Da je Dinamo ispao, Mamić bi dao ostavku:

– Donio sam takvu odluku! Ovako još nisam potpuno odlučio što učiniti, razgovarao sam sa svojim suradnicima. Moram porazgovarati s ljudima u klubu, pa ćemo vidjeti. Kazne igračima? Ne znam ima li smisla kažnjavati igrače, nisam siguran da oni razumiju o čemu se radi i kako se treba ponašati kada je u pitanju Dinamo. Oni gledaju svoje interese, vrlo je malo igrača koji razmišljaju momčadski, što se, nažalost, odrazilo na utakmicu – rekao je Mamić.

Takvo Mamićevo promišljanje došlo je u nezgodnom trenutku za Dinamo. Naime, sljedeći četvrtak u Maksimir stiže Salzburg u ključnoj utakmici europskog dijela sezone.

>>Čudesni Henriquez: 11 pogodaka i 3 asistencije u 12 nastupa za Dinamo!

>>Kup: Henriquez sa 4 pogotka spasio Dinamo u Opatiji, Hajduk se mučio u Novigradu

>>Hajdukovci jači i od Tatara, Maloku opet dokazao da je za 11

Komentara 36

Avatar Zagrepčanec123
Zagrepčanec123
18:39 29.10.2014.

Riješi nas muka i napusti Dinamo zajedno sa svojim bratom! Za Dinamo bez Mamića!

Avatar pekarr
pekarr
18:13 29.10.2014.

...zanimljivo je kako svi tek nakon pobjede ponude ostavku...

Avatar mariozgb
mariozgb
18:21 29.10.2014.

ti ne shvacas da nisi trener za dinamo,da ti nije brata nikad nebi ni igrao niti bio trener u dinamu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije