Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stanko Poklepović:

Neka Bog da Štimcu sreće, ali ne sa mnom

Stanko Poklepović
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
27.02.2015.
u 08:59

- Hajduk je uvijek Hajduk, to je religija, nije samo neuništiv. Bez obzira na situaciju, idemo provesti svoju igru - kaže Špaco

Zasukani su rukavi Špace Poklepovića, igrače gotovo da i ne pušta sa stadiona. Održao je dva dana žestokih treninga.

– Zadovoljan sam, agresivnost i želja igrača zagolicalale su mi dušu. A sad ćemo malo šminkati igru – rekao je Poklepović, koji u nedjelju dočekuje Zadar s Igorom Štimcem.

– Bog mu dao zdravlja, neka mu da i sreće, ali ne u ovoj utakmici protiv mene i Hajduka – kaže Poklepović.

Svjestan je aktualnog trenutka, koji nije baš blistav za bijele.

– Hajduk je uvijek Hajduk, to je religija, nije samo neuništiv. Bez obzira na situaciju, idemo provesti svoju igru!

Jučer je Jean Kouassi (20) potpisao dvogodišnji ugovor sa Šangaj SIPG-om, lani petoplasiranim u kineskoj ligi. A Sven Tino Sušić produljio je ugovor s bijelima do ljeta 2018.

>> Poklepović: O financijama nismo govorili, nisu primarne

Komentara 2

DU
Deleted user
09:23 27.02.2015.

Šta je ovo bingo ili nogomet?

Avatar white socks
white socks
14:32 27.02.2015.

Čim Brbić, Pavasović, "njihov hajduk" i njihovi huligani uz pomoć Josipovića, Milanovića i SDP-a "isuše močvaru" i unište Mamića i Dinamo, dovest će u red HNS koji će tada dobro funkcionirati kao sada Hajduk koji su već "sredili". Opet će biti kao u SFRJ, Hajduk će biti prvak, a moći će igrati utakmice i derbije kad hoće. Kad neće nitko im ne smije prigovoriti. i Špaco će biti sretan, neće morat zasukivat rukave.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije