Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igor tudor

'Neću Kovaču nuditi svoje igrače, on radi najbolje što zna'

Igor Tudor
Foto: Marijan Susenj/PIXSELL
08.11.2014.
u 11:30

- Grozno je igrati pred praznim stadionom i ne bih to nikomu poželio - kaže trener Hajduka.

U petak su na Hajdukov trening, naravno nenajavljeno, došli dopinški kontrolori. Testirali su četvoricu Hajdukovih igrača.

Bijeli danas u 19 sati, opet bez publike, igraju posljednju utakmicu pod kaznom.

– Nastavlja se taj tužan niz, no veselim se što nam je to posljednja takva utakmica. Grozno je igrati pred praznim stadionom i ne bih to nikomu poželio – kaže trener Igor Tudor.

Prazne su tribine, ali "prazna" je i momčad. Naime, Tudor za utakmicu s Osijekom ne može računati na "kartonirane" Milovića i Anđelkovića te ozlijeđene Sušića, Maglicu, Milevskog, Vukovića i Stipicu.

– Osijek je neugodan, no sve osim naše pobjede bio bi za nas neuspjeh – zaključio je Tudor priču o Osječanima.

Nije želio komentirati izbor izbornika Nike Kovača za utakmice s Argentinom i Italijom. Predsjednik kluba Marin Brbić javno je pitao izbornika zašto ne poziva Hajdukove igrače, ali Tudor ne želi ulaziti u to.

– Iznesem li javno svoje mišljenje, bio bi to svojevrstan pritisak na izbornika, a Niko je ionako pod dovoljno velikim pritiskom. Radi najbolje što zna i ne bi bilo korektno da mu guram naše igrače i savjetujem koga da zove – rekao je Tudor.

Komentirao je i poraze Dinama i Rijeke u Europskoj ligi.

– Gledao sam obje utakmice. Ne cijenimo dovoljno kvalitete ostalih momčadi jer na TV-u gledamo samo rakete poput Reala, Arsenala i sličnih, pa onda mislimo da je Red Bull Salzburg prosječna momčad, ali nije, Salzburg je vrlo ozbiljna momčad s kvalitetnim igračima, baš kao i Feyenoord. Rijeka i Dinamo ulažu koliko mogu, ali ulažu i drugi pa moramo biti objektivni – kazao je Tudor.

>>Osječani ne pobjeđuju na Poljudu, Hajduk je izraziti favorit

>>Dajte dite materi, to je jedino ispravno rješenje za Hajduk

Komentara 7

MO
mojazemlja
12:19 08.11.2014.

Tudore,ti još ne znaš tko je pravi izbornik.Kovač je "mali od kužine"..

SS
sokac sa drave
14:26 08.11.2014.

Kovac je isto shvatio ono sto je Ciro Blazevic davno prakticirao.Sine ne smijes u ekipi imati vise od dva tri kamenjarska igraca,sine zbog mentaliteta razarajuceg,tuku se medjusobno za guse se hvataju.Evo Kovac ih je sveo na razumnu mjeru(2-3-rojica) i igra se odlicno a ir rezultati se naziru.Vidjeli ste kod Stimca kamenito domoljubnom sa krunicom u ruci ali samo onda kada vidi da je kamera uperena u njega,bilo ih je 8-9 u prvoj postavi pa pusiona.Inace koji bi to Hajdukovac trenutno igrao u repki.Hvala bogu da su vremena prosla kada su neki Radosevici ,pa Mate Bilic igrali a Rakitic i mnogi majstori bili rezerve.

AN
Ante21
12:35 08.11.2014.

Koje igrače to on ima za ponudit točno??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije