navigacija Nogomet 3
Kakvi majstori

Srbija u nevjerici nakon što je prvoligaš izigrao nogometni savez uoči utakmice s Crvenom zvezdom

Novopazarci su u svom odgovoru na dopis iz saveza naveli kako je zabrana registracije napisana na jeziku koji ne razumiju te zatražili prijevod na bošnjački.

Srbija u nevjerici nakon što je prvoligaš izigrao nogometni savez uoči utakmice s Crvenom zvezdom

Foto: Facebook

Ovog vikenda nastavlja se nogometno prvenstvo u Srbiji, a kako prenose tamošnji mediji, susret vodeće Crvene zvezde i fenjeraša Novog Pazara obilježen je skandalom. Naime, iako je Disciplinska komisija srpskog nogometnog saveza zabranila Novom Pazaru registraciju igrača koji su stigli u zimskom prijelaznom roku jer klub bivšim igračima i trenerima duguje 143 tisuće eura, oni su ipak pronašli 'rupu u zakonu' te će u Beogradu nastupiti u kompletnom sastavu.  

Novopazarci su u svom odgovoru na dopis iz saveza naveli kako je zabrana registracije napisana na jeziku koji ne razumiju te zatražili prijevod na bošnjački, a na što imaju pravo prema Ustavu Republike Srbije.

Zbog njihova prigovora suspenzija je odgođena, a ako savez odbije prevesti dokument, mogu se ponovno žaliti, čime bi se odgoda suspenzije još više produljila.

>>Sammir lovi rekord, a Rijeka prvu titulu! Hajduk je zadnji naslov osvojio kad je Gotovina još bio u bijegu

Ocijeni:

1 2 3 4 5

4 (4 ocjena)
Ispravi pogreške

Komentari

19
Registracija
 • ...Marsijanac ...Marsijanac

  17.02.2017 u 17:36h

  ha,ha,haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  17 89% 2
 • local_patriot

  17.02.2017 u 15:46h

  Hehe bravo braco muslimani samo ih rokajte.
  18 69% 8
 • BgBoss

  17.02.2017 u 15:40h

  Zbog previše liberalnog stava prema manjinama se i dešava to što se dešava. Na istu foru odugovlače sa sudskom naplatom kazni dok država gubi milione. Da hoće mogu to sprečiti jednom uredbom posebno jer je reč o izmišljenom jeziku.
  8 29% 20
Pregledaj sve komentare