Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zoran Mamić

'Nećemo kalkulirati, idemo na pobjedu! Moramo ispraviti pogreške od Salzburga'

Dinamo na Plesu uoči puta u Rumunjsku
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
1/8
26.11.2014.
u 10:39

– Priželjkujem da Celtic ne pobijedi. Vidjet ćemo u kakvom će sastavu zaigrati Salzburg, hoće li ići maksimalno na pobjedu i igrati najozbiljnije ili ipak ne

Dinamovci su puni optimizma otišli u Rumunjsku na utakmicu s Astrom. Nadaju se da će pobijediti i tako zadržati šanse za prolaz u drugi krug.

– Ovo nam je pretposljednja utakmica u ovogodišnjem europskom natjecanju, krećemo u Rumunjsku kako bismo popravili sve ono što smo pogriješili u posljednja dva susreta protiv Salzburga. Još smo u igri, ništa nije gotovo, a mi moramo dati svoj maksimum. Kako bismo pobijedili u Rumunjskoj, ali i povećali naš klupski koeficijent – rekao je trener Zoran Mamić i nastavio:

– Osim ovih igrača koji duže izostaju te Šimunića, nema problema s ozljedama. Sastav će biti sličan onome u zadnjim europskim utakmicama. Nadamo se da se Salzburg neće štedjeti u Glasgowu iako je prošao dalje i da će igrati u najjačem sastavu. Mi se protiv Astre nadamo pobjedi jer nemamo što kalkulirati i siguran sam da smo i u fizičkom smislu mnogo bolji nego što smo to bili prije reprezentativne stanke.

Što očekujete od utakmice u Glasgowu?

 Priželjkujem da Celtic ne pobijedi. Vidjet ćemo u kakvom će sastavu zaigrati Salzburg, hoće li ići maksimalno na pobjedu i igrati najozbiljnije ili ipak ne.

Posljednji događaji oko HNS-a i Hajduka?

– Oprostite, to ne bih komentirao...

>>Zdravko Mamić: Neodigravanje derbija najdrskiji je potez u povijesti!

Komentara 4

Avatar petrolio
petrolio
12:05 26.11.2014.

mamiću sad ti je BITI ili NE BITI! ili pobijedite astru i celtic, ili sam daj ostavku nakon celtica! dosta je bilo tvoje probne faze, sad pokaži jesi li trener za dinamo ili nisi! pobjede ti donose sve, porazi ti odnose sve! sam si krojiš sudbinu, ili ćeš isplivati ili ćeš potonuti! ne pobijediš li u obje utakmice, očekujemo trenutnu i neopozivu ostavku!

AR
arjavas
11:01 26.11.2014.

Ovu priču nam Zoran Mamić priča več godinu dana . Da mu nije "brace " već bi davno dobio " Pakrački dekret "

Avatar Piruška
Piruška
12:20 26.11.2014.

Proživljavamo največu sramotu u povjesti našeg Dinama a Mamići se prave slijepi i gluhi! Katastrofa !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije