Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MATJAŽ KEK:

Ne znam zašto je Šerif podcijenjen, oni su jaka momčad i izazov za nas

matjaž kek
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
20.08.2014.
u 18:55

Izrazio je i želju da igrači budu što bolji pa će nakon toga "sve doći samo od sebe"

Trener Rijeke Matjaž Kek najavio je prvu utakmicu play-offa Europske lige protiv Šerifa iz Tiraspola te naglasio da nema nikakvog imperativa, ali da u svakom slučaju žele pobijediti.

– Dolazi nam momčad koju ovdje podcjenjuje mnogo njih, a ne znam zbog čega. To je momčad sjajnih individualaca koji mogu igrati u dobrim klubovima i neka nam to bude samo još veći izazov i motiv – rekao je Kek i nastavio:

– Nema imperativa i ne želim da se pred igrače postavlja bilo kakav imperativ jer su oni toliko toga već napravili da bi to bilo bahato i prepotentno, a ja ne želim takve ljude oko sebe. Zbog toga moramo i hoćemo ići na glavu, budite uvjereni. Trebamo pomoć publike da dođemo do cilja koji je biti bolji u dvije utakmice.

Izrazio je i želju da igrači budu što bolji pa će nakon toga "sve doći samo od sebe".

>> Matjaž Kek: Odmah na početku smo postavili stvari na svoje mjesto!

Ključne riječi

Komentara 1

AN
Andreeejjj
20:59 21.08.2014.

Gospodin dr. profesor MATJAŽ KEK najbolji HRV trener!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije