Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOMAGOJ ANTOLIĆ:

Ne znam kako ćemo igrati protiv Salzburga, napadački ili ne

Domagoj Antolić
Goran Stanzl/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Goal
22.10.2014.
u 09:25

- Imaju sjajne pojedince, iskaču opasni Soriano i Kampl. Ali, vjerujem da ih možemo zaustaviti - rekao je Antolić.

Nogometaši Dinama spremni su za još jedno europsko gostovanje. Igrači Zorana Mamića ovoga puta odlaze put Austrije gdje će se u ogledu 3. kola Europske lige sučeliti tamošnjem Salzburgu. Domagoj Antolić posljednjih se dana mučio s lakšom ozljedom, no bit će spreman za dvoboj u Austriji...

"Sigurno da očekujemo napadački Salzburg, oni tako igraju na domaćem terenu, posebice u prvenstvenim dvobojima. No, mi smo se na to pripremili, gledali smo njihove snimke, znamo im vrline i mane. I pokušat ćemo na najbolji mogući način iskoristiti te mane, pa stići do nove pobjede."

Koje su mane i vrline Salzburga?

"O manama ne bih volio pričati, niti ne znam način kako ćemo se mi postaviti na toj utakmici, hoćemo li zaigrati napadački ili ne. Imaju sjajne pojedince, iskaču opasni Soriano i Kampl. Ali, vjerujem da ih možemo zaustaviti."

>> Više pročitajte na Goal.com

>> Čačić poručio Mamiću: Henriquez mora igrati u prvih 11!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije