Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Massimiliano Allegri

Ne znam hoću li od prve minute krenuti s Mandžukićem ili Pjacom

Juventus
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/15
26.09.2016.
u 19:46

Jako sam zadovoljan zbog Pjacina napretka, siguran sam da će u budućnosti postati važan igrač Juventusa - poručio je Juventusov trener Massimiliano Allegri

Juventus je stigao u Zagreb. Talijanski prvak nije želio trenirati u Maksimiru, Allegrijevi igrači samo su se dan prije utakmice 2. kola Lige prvaka protiv Dinama prošetali maksimirskim travnjakom.

Na konferenciju za novinare stigli su trener Massimiliano Allegri i Giorgio Chiellini. Juventusov šef stručnog stožera hvalio je Marka Pjacu.

- Jako sam zadovoljan zbog njegovog napretka, siguran sam da će u budućnosti postati važan igrač Juventusa - poručio je Massimiliano Allegri, dok je Giorgio Chiellini na to pitanje sa smješkom nadodao:

- 'Complimenti, complimenti!'

Trener Stare dame od svojih igrača traži maksimalan angažman u susretu protiv Dinama.

- Za sada želimo učiniti sve da osvojimo tri boda, razmišljamo samo o utakmici. Ne razmišljamo o osvajanju šest bodova protiv Dinama, sada nas zanima samo sutrašnji dvoboj - rekao je Massimiliano Allegri, piše Goal.

- Utakmicu će početi oni igrači koji su u najboljoj formi, ne mogu sada reći hoće li od prve minute krenuti Mandžukić ili Pjaca. Mi svaka 2-3 dana imamo utakmicu, trebamo biti odmorni, pažljivi i koncentrirani. I ne dopustiti nekakvo iznenađenje u Maksimiru. Ali, trebamo i pametno rotirati igrače - kaže Juventusov trener, koji je najavio Higuaina u prvoj postavi.

- Higuain će igrati sutra, mi se kao momčad moramo naviknuti na njega. Ali, i on na nas. Higuain ima potpuno različite karakteristike od Mandžukića, nama su obojica vrlo korisni. Ako netko misli da Juventus u svim utakmicama ove sezone mora pobijediti 3:0, onda taj živi u iluzijama. U Italiji smo u šest utakmica osvojili 15 bodova. Moramo biti čvrsto na zemlji, moramo se truditi, davati svoj maksimum - rekao je Massimiliano Allegri.

Giorgio Chiellini hvalio je Dinamovu momčad.

- Znamo da je Dinamo talentirana i tehnički potkovana momčad, pa i da je Liga prvaka vrlo teško natjecanje. Dinamo će igrati visokim ritmom, pokušati nas iznenaditi na svom terenu, ali smo svjesni svoje snage i došli smo u Zagreb po pobjedu - rekao je Chiellini.

- U zadnje vrijeme smo odigrali puno utakmica, ali vjerujem da nismo umorni, pa i da možemo prije reprezentativne stanke pružiti još poneku dobru predstavu. I da ćemo u Zagrebu biti na visini ovog natjecanja. Trebao igrati atraktivno, ali i tražiti rezultat - dodao je Juventusov igrač.

Koliko vam bodova treba za osvajanje skupine?

- Ova skupina je vrlo kvalitetna, to su sve dobre momčadi. Sevilla i Lyon su vrlo neugodne ekipe, pa mi je teško reći koliko nam bodova treba za osvajanje skupine. Ali, znamo da nakon remija protiv Seville moramo pobijediti Dinamo - poručio je Giorgio Chiellini.

Komentara 1

Avatar comparator
comparator
20:24 26.09.2016.

Kreni s Manđom pa možda i zabije koji gol ili još bolje možda nastavi s postom pa proradi s repkom. Tja ! Dinamo kojeg pišem s velikim slovom iako oni to pišu malim je na umoru kao klub i to baš sada kad su Bojsi pristali doći na sjever. Nikako se ne podudaraju sve okolnosti otkako znam dinamo . U onoj smrdoslviji je bio klub koji je trebao predstavljati nekakve neutralne zagrepčance i u jedno vrijeme čak je i dobro igrao mada neznam jeli to zbog lošeg evropskog nogometa ili su plavi stvarno bili dobri. Onda je došao Ćiro s bijelim šalom za koji nikad nismo saznali što je značio i kad je pokazao nešto odjednom su mu vikali "Ćiro pederu! " . Njega je smijenio Mamić koji je napravio najviše što se može s jednim klubom koji u državi nema premca ni za trening Dalje je sve poznato jer poslije svastike ,tučnjava na A-1 i Ostoje Rankovića od "dinama" je ostala samo pedala od bicikla .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije