Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dr. Boris Nemec

Ne trebamo špekulirati s datumom Modrićeva povratka na teren

Luka Modrić
Foto: Angel Rivero/UESyndication/PIXSELL
1/9
13.10.2016.
u 14:01

Rehabilitacija je tek počela i u ovom trenutku ne trebamo špekulirati s datumom njegovog povratka na teren - kaže dr. Boris Nemec

Luka Modrić zbog ozljede koljena morao je preskočiti posljednju reprezentativnu akciju; gostovanja Hrvatske kod Kosova i Finske. Još nije poznato hoće li hrvatski kapetan u studenom biti spreman za nove reprezentativne zahtjeve ili će zbog posljednje ozljede morati preskočiti i Island.

- Luka je nedavno podvrgnut operativnom zahvatu, rehabilitacija je tek počela i u ovom trenutku ne trebamo špekulirati s datumom njegovog povratka na teren. U interesu je reprezentacije, Reala i samog Luke da se vrati kada bude potpuno spreman, a hoće li to biti na vrijeme za Island, znat ćemo tek za nekoliko tjedana - rekao je u dr. Boris Nemec.

Glavni razlog ozljede je udarac koji je Modrić dobio na utakmici Real - Malaga, a ne veliko opterećenje,

- U kontaktu smo s liječnicima Reala i pomno ćemo pratiti njegov oporavak - dodao je dr. Nemec, a cijeli razgovor pročitajte na portalu Goal.

>>Maradona nahvalio hrvatskog kapetana: Modrić je istinska zvijezda

Komentara 1

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
14:28 13.10.2016.

Ne trebamo špekulirati s datumom Modrićeva povratka na teren jer za Real i sjajne novce če Luka brzo protrčati ali za repku u cirkusantskim bojama tek kada osjeti da mu treba promocija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije