Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTAR LEGENDE

'Ne slažem se s Interom, zašto bacati novac na Ivana Perišića?'

Ivan Perišić
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
03.08.2015.
u 09:35

'Ne slažem se s Interom oko prodaje Shaqirija. Ako kupiš igrača za 16 milijuna eura, onda ga ne pokušaš prodati nakon pola godine.'

Lothar Matthäus igrao je četiri godine svoje bogate karijere za milanski Inter, s njime osvojio Europsku ligu i Serie A pa nije ništa čudno što se osjetio kompetentnim komentirati događaje u klubu, među kojima se trenutačno nalazi i eventualni transfer Ivana Perišića.

Iako zna način na koji posluje Inter, svejedno ih proziva za uzaludno bacanje novca i prerano otpuštanje tek kupljenih nogometaša.

– Ne slažem se s Interom oko prodaje Shaqirija. Ako kupiš igrača za 16 milijuna eura, onda ga ne pokušaš prodati nakon pola godine. Bio je prva zamjena Robbenu i Riberyju, a na Svjetskom prvenstvu igrao je odlično – komentirao je Matthäus i nastavio:

– Kao zamjena za njega spominje se dolazak Ivana Perišića, koji je dobar i brz igrač, ali čemu bacati novac ako imaš istog takvog igrača – Shaqirija.

>> 'Želim trofeje s Interom, a Perišić je najtalentiraniji hrvatski igrač'

Komentara 11

DU
Deleted user
10:10 03.08.2015.

Za Perišića je to ok novac. Nego molim vas iznajmljivači,plačenici netko vam je platio da nigdje na naslovnici ne možemo čitati o nerješenoj utakmici Hajduka i Slavena. Kako bi danas da je pitanje o Dinamu jahali u par tema na našem šampionu. Prvaku zadnjih 10 godina. Najvećem Hrvatskom klubu Dinamu. Neće proći Jovina skupino. Perišić majstor.

Avatar Titanov sin
Titanov sin
09:53 03.08.2015.

Perišić je na krilu jedan od najboljih igrača na svijetu , Lothar polupismena osoba ma da je bio veliki igrač .

GI
gismund
11:05 03.08.2015.

u jednu ruku je u pravu jer perišić trenutno jest u formi dok shaqiri baš i nije, ali to se za par mjeseci može okrenuti za 180 stupnjeva

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije