Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MATJAŽ KEK:

Ne shvaćam zašto nogomet ne žele više približiti navijačima

Torcida
Ivo Cagalj/PIXSELL
04.10.2014.
u 18:41

- U meni ostaje žal jer bi na novom travnjaku na Poljudu to bila sasvim drukčija utakmica - rekao je Kek.

Hajduk i Rijeka odigrat će  prvenstveni ogled na stadionu u Dugopolju, a čelnici i treneri oba kluba smatraju da je takva odluka loša i štetna za nogomet. No Hrvatski nogometni savez često čini suprotno od želje onih koji se bave nogometom ili ga prate.

- Šteta što protiv Hajduka nećemo igrati na Poljudu. Ne sumnjam da će u Dugopolju biti dobar ugođaj, ali siguran sam da bi na Poljud došlo 15 do 20 tisuća ljudi. Još uvijek ne shvaćam zašto se nogomet u Hrvatskoj ne želi još više približiti navijačima. Svaki se incident potencira, a propuštaju ovakve prilike da se nogomet približi ljudima - rekao je trener Rijeke Matjaž Kek i nastavio:

- Mislim da smo mi bili korektni, izašli smo Hajduku ususret koliko smo mogli. Ipak, u meni ostaje žal jer bi na novom travnjaku na Poljudu to bila sasvim drukčija utakmica.

>> 'Ispada da smo ovisni o Zagrebu i Splitu! Cirkus i sramota'

Ključne riječi

Komentara 15

HF
hrvoje.fric
19:48 04.10.2014.

evo i slovenac vidi da nekaj ne štima!

DU
Deleted user
19:14 04.10.2014.

Kek je pametan čovjek a naš HNS se vodi interesom. Mene interesira kakav je SAD bio interes HNSa. Moguće da je ono najgore.

HR
hr76
23:01 04.10.2014.

Morate promijenit sponzora, pa da umjesto na MaxTv-u utakmice ponovno idu na jednoj od besplatnih televizija. Ovi teovci su sve privatizirali, u drugim državama imate izbor različitih kablovskih operatera, a oni u Hrvatskoj neobjašnjivo imaju monopol nad Prvom ligom i ArenaSport kanalima! Novci rade izgleda i protiv zakona EU-a.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije