Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na meti

Ne daj se, Dejane! Evo što je Lovren odgovorio kritičarima

Dejan Lovren
Foto: PA/Pixsell
25.11.2014.
u 18:30

Znam da ću biti bolji i da će oni vidjeti pravog Dejana Lovrena – poručio je hrvatski branič

Loši rezultati Liverpoola ove sezone izazvali su nezadovoljstvo navijača, a među onima koje žestoko kritiziraju je i hrvatski reprezentativac Dejan Lovren.

Mnogo su očekivali od skupocjenog igrača dovedenog iz Southamptona, no kako je u posljednje vrijeme zaredao s pogreškama, nemilosrdno su ga počeli ismijavati i na društvenim mrežama.

– Vjerujem u sebe. I mnogi mi na ulici daju podršku i vjeruju u mene. Znam da ću biti bolji i da će oni vidjeti pravog Dejana Lovrena – poručio je hrvatski branič.

Bez obzira na krizno razdoblje Redsa, menadžer Brendan Rodgers vjeruje u Lovrenove mogućnosti.

– Rodgers ima puno povjerenja u mene i rekao mi je da sam vođa. S vremenom ću pokazati da zaslužujem biti u Liverpoolu i možda jednog dana postanem kapetan – zaključuje Lovren.

>>Što Titanic i Lovren imaju zajedničko? Nisu trebali napustiti Southampton!

Komentara 2

Avatar comandante
comandante
19:53 25.11.2014.

Evo da te malo branim, nisi ti kriv što su oni loše skautirali i pomislili da si dobar igrač pa te deeeeebelo preplatili

Avatar cartman82
cartman82
22:02 25.11.2014.

Lovren je pravi vođa , vodi liverpool prema dnu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije