Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

Nažalost, Juventus je Dinamu sada samo smetnja

Dinamo - Juventus
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/9
06.12.2016.
u 16:37

Utakmica koja bi plavima trebala biti veliki motiv, utakmica protiv jednog od najvećih klubova te prilika da se poboljša loš status u Ligi prvaka, u kojoj plavi nemaju ni bod i nisu postigli ni pogodak, sad je zapravo postala smetnja

Dinamo je počeo igrati bolje nego na startu sezone, ali bodovi mu i dalje nedostaju. Nova dva izgubio je u Maksimiru igrajući s Rijekom, prije toga su mu po dva oteli Slaven Belupo, Hajduk i Istra, dok je Osijek odnio sva tri. Bodovna prednost Rijeke ostala je ista i dva kola prije kraja momčad s Rujevice ima i lakši raspored, ide Splitu i dočekuje Istru, a Dinamo nakon domaćeg susreta s Lokomotivom još mora na Poljud.

Uza sve to, plavima se u raspored ugurao i Juventus. Utakmica koja bi plavima trebala biti veliki motiv, utakmica protiv jednog od najvećih klubova te prilika da se poboljša loš status u Ligi prvaka, u kojoj plavi nemaju ni bod i nisu postigli ni pogodak, sad je zapravo postala smetnja.

Plavi će u Torinu dati maksimum, tko zna za što će to biti dovoljno, ali će se opet potrošiti i onda u dva zadnja kola HNL-a pokušati osvojiti šest bodova da Rijeka ne stekne još veću, možda i nedostižnu prednost.

Može se očekivati da će Juventus ipak malo poštedjeti dio svojih igrača jer je torinska momčad izborila prolazak skupine. No, još nije osigurala prvo mjesto, a to želi. Allegri vjeruje da će i sa “šarenim” sastavom naći put do pobjede i prvog mjesta u skupini.

Upitno je i kakav će sastav poslati na teren Ivajlo Petev koji se ne smije osramotiti u Torinu, a opet su mu važniji susreti s Lokomotivom i Hajdukom. Sigurno je da zbog žutih kartona neće biti Jonasa. U utakmici (srijeda, 20.45) sudit će Anthony Taylor. Taj 38-godišnji Englez već je sudio Dinamu, u ljeto 2014. u drugom pretkolu Lige prvaka kada su plavi u Maksimiru slavili 2:0 pobjedu nad Žalgirisom.

Komentara 1

Avatar mlijeko
mlijeko
19:36 06.12.2016.

Odakle ovom novinaru da će Rijeka osvojiti svih 6 bodova. Maximalno 4.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije