Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nigdje kao u Splitu

Navijačima je svejedno, je li stigla Barca ili Stromsgodset

Hajduk - Stromsgodset
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/7
31.07.2015.
u 20:33

Trideset tisuća duša na Poljudu, dvije trećine stadiona pretvorene u stajanje, nevjerojatna je to ljubav kakve na ovim prostorima nema nigdje kao u Splitu.

Hajduk - Stromsgodset tip 1, ulog srce, dobitak beskonačan, tako je pisalo na koreografiji sa sjevera upriličenoj u prvoj sekundi utakmice... Imaju duha ti momci, još su prije podizanja transparenta odaslali jasnu poruku na kojoj je pisalo "Brende, imamo dojavu".

Trideset tisuća duša na Poljudu, dvije trećine stadiona pretvorene u stajanje, nevjerojatna je to ljubav kakve na ovim prostorima nema nigdje kao u Splitu. Kao da je sasvim svjedeno igra li u Poljudu Barcelona ili nekakav Stormsgodset čije ime nijedan navijač Hajduka ne zna ni izgovoriti. Jednostavno, biti na Poljudu je užitak. Ako ne vjerujete pitajte Bornu Ćorića, Mihovila Španju ili Bojana Bogdanovića, koji je silno želio biti na sjeveru, ali on i njegovo društvo iz Neuma dobili su ulaznice za rub istočne tribine.

A nogometno je ono što se zna, 17-godišnji klinci Andrija Balić i Nikola Vlašić nose "bijele". Dugo se taj mladi Hajduk mučio s discpliniranim Norvežanima, teško je bilo probijati dupli blok pokretljivih gostiju. Norvežani su ozbiljna momčad, imaju trku, u svakom trenutku znaju što rade na terenu, ali nemaju takvog igrača kakav je taj mali s brojem 99. Andrija Balić, Hajdukov nogometni "beatles" još jednom je pokazao vrijednost. Smirio je loptu prsima i onda je sijevnuo top, lopta je dosjela u rašljama za eurpciju Poljuda.

Dok se nije pojavio taj djelić Balićeve nogometne genijalnosti "bijele" je u igri držao Vlašić, koji je bio najveća prijetnja vratima Stomsgodseta. I još je asistirao Kišu za 2:0.

Damir Burić je položio ispit u najozbljnijoj utakmici sezone, zna da ima dva dragulja, koja tek trebaju dobiti vrijednost. Hajduk je na krilima tisuća navijača napravio odličan rezultat, a taj gol u posljednjoj minuti samo je potvrda veličanstvene pobjede. Uzvrat u Drammenu bit će težak, ali Hajduk sve drži u svojim rukama, na korak je do elitnog kola za ulazak u skupine Europske lige.

>>Pogledajte kakvu je atmosferu stvorilo 30.000 ljudi na Poljudu

>>Ludnica na Poljudu! Balić i Kiš pogađali za veliku pobjedu Hajduka

Komentara 7

MA
mak128
08:59 01.08.2015.

budalama je uvijek svejedno

Avatar Titanov sin
Titanov sin
08:26 01.08.2015.

Na kraju bitke se mrtvi broje ,svaka čast hajdugu ali ipak se igra da bi se nešto osvojilo .U prvenstvu imaju dva "velika boda" i jednu vrijednu pobjedu u Europi i to je sve .

Avatar Piskiper@1
Piskiper@1
21:21 31.07.2015.

Ma od.muke nemogu ni komentirati, jiš nisu ni počeli, a već su ispali, uhhhaahhha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije