Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREPLAVLJENA EMOCIJAMA

Navijačica poljubila Gerrarda, a potom počela nezaustavljivo plakati

Navijačica
Foto: Youtube/Screenshot
1/2
29.07.2014.
u 17:19

Gerrard se sramežljivo i pomalo zbunjeno nasmijao, a navijačica je još žešće počela plakati.

Nogomet nije među najpopularnijim sportovima u Sjedinjenim Američkim Državama, ali Liverpool na turneji prate gomile navijača, od kojih su neki doslovno preplavljeni emocijama pa i zaplaču.

Dogodilo se to navijačici u Princetonu u New Jerseyju, gdje su nogometaši Liverpoola došli na druženje s navijačima. Sve je bilo kao i inače, mnogo navijača se guralo kako bi dobilo autogram ili fotografiju s omiljenim igračem, ali kad se Steven Gerrard pojavio pred jednom od navijačica uslijedilo je nešto što je trenutno hit snimka na internetu.

Plakala je i histerizirala, govorila da ga voli, a potom ga zagrlila i poljubila. Gerrard se sramežljivo i pomalo zbunjeno nasmijao, a navijačica je još žešće počela plakati. Očito će taj trenutak pamtiti do kraja života, a i sigurno će u četvrtak biti na utakmici protiv Manchester Cityja.

>> Gerrard se šali na vlastiti račun: Nemojte potonuti kada se poskliznete

Komentara 4

SE
sestrićna
17:37 29.07.2014.

šta televizija radi od ljudi :))

Avatar prof.baltazar
prof.baltazar
18:00 29.07.2014.

Tako mi plačemo kad gledamo HNL utakmice...(Lokomotiva-Dinamo 3:4)

DH
dalibor.hren
18:20 29.07.2014.

Prekasno je skužila koga je poljubila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije