Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krvava uvertira u derbi

Huligani Zrinjskog zamijenili planinare za navijače Veleža i teško ih ozlijedili

'BiH,26.10.13. Mostar, Stadion Bijeli brijeg,  Prvenstvena utakmica, Zrinjski - Olimpik Photo:Stojan Lasic'
'Stole Lasic/Vecernji list'
26.04.2015.
u 12:48

Na samom trgu Musala i istoimenom mostu vidljivi su tragovi krvi, ali i ostaci cigle koja je korištena u napadu.

U nedjelju oko sedam sati na mostarskom Trgu Musala nepoznati počinitelji napali su planinare, a u napadu su ozlijeđene dvije osobe. Sumnja se da je riječ o navijačima Zrinjskog, koji su planinare zamijenili za navijače Veleža, rivalskog kluba s kojim igraju derbi u 16:30 sati.

Oko desetak mladića napala je skupinu osoba koja se spremala na izlet u planinu u organizaciji planinarskog društva 'Prenj'.

- Neki od njih su imali palice, cigle i druge predmete kojima su nas gađali. Ogorčeni smo na policiju, jer im je trebalo mnogo vremena kako bi došli i priveli izgrednike - riječi su jednog izletnika za Bljesak.info.

Na autobusu, koji je zakupljen za izletnike, nije bilo oštećenja. Prema podacima iz MUP-a, privedena su četiri izgrednika. Na samom trgu Musala i istoimenom mostu vidljivi su tragovi krvi, ali i ostaci cigle koja je korištena u napadu.

>> Utakmica Zrinjskog i Veleža prekinuta zbog nereda navijača

Ključne riječi

Komentara 5

UM
umnjak
15:33 26.04.2015.

Tko radi, taj i griješi! Dok većina spava u nedjelju u 7h, ima vrijednih mladih ranoranilaca i opet ne valjaju :-)

DC
Dolina Cupova
16:46 26.04.2015.

Je..... gospu, I djecu Raspelo Kad tad doci ce te vi na naplatu,za onaj noz u ledja iz 90 -tih,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije