Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretni zbog rastanka

Navijači se rugaju Torresu: Evo najboljih tvitova!

Fernando Torres
Twitter
30.08.2014.
u 11:17

Tako se, između ostalog, moglo pročitati da od tog transfera neće biti ništa jer je Torres u stanju promašiti i avion

Fernando Torres napustio je Englesku i otišao u Italiju gdje će sljedeće dvije godine igrati na posudbi u Milanu. Prodajom Marija Balotellija otvorilo se slobodno mjesto u redovima slavnog talijanskog kluba koji vjeruje da im Torres može biti koristan. 

A navijači Chelseaja ovu vijest odlično su primili, sretni su što su se napokon riješili igrača kojeg su skupo platili, a koji se u njihovu klubu nije previše iskazao. Još u razdoblju dok je igrao za njih često su mu se rugali zbog nevjerojatnih promašaja, a sad se to još pojačalo.

Društvenim mrežama krenule su brojne šale na njegov račun, a navijači se natječu tko će biti originalniji. Tako se, između ostalog, moglo pročitati da od tog transfera neće biti ništa jer je Torres u stanju promašiti i avion. Nakon te šale krenula je cijela lavina, a donosimo vam najsmješnije "tvitove".

Komentara 5

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
12:12 30.08.2014.

Kakav klub takvi navijaci.

DI
dinamojavolim1
12:04 30.08.2014.

noscorres:)

Avatar comandante
comandante
16:39 30.08.2014.

Izvanredan igrac, svakom napadacu se moze nasnimati kolekcija promasaja, Tores je uvijek igrao maximalno, vracao se i pomagao obrani, davao bitne golove, sretno u sumnjivom Milanu majstore!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije