Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolci ga hvale

Navijači Reala napali Barcelonu zbog ovog poteza Ivana Rakitića

Ivan rakitić
Foto: UESyndication/PIXSELL
1/8
29.08.2016.
u 13:58

– Ovdje je uvijek vrlo teško igrati utakmice. Athletic je jedan od najneugodnijih domaćina u ligi. Obje su momčadi odigrale vrlo dobro, no mislim da smo u konačnici sasvim zasluženo pobijedili – kazao je Rakitić

Ivan Rakitić odigrao je sinoć odličnu utakmicu i pogotkom donio svojoj Barceloni važnu gostujuću pobjedu protiv Athletica (1:0). Hrvatski reprezentativac odigrao je svih 90 minuta, a španjolski mediji bili su puni hvale za njegovu prezentaciju.

"Malo je igrača na međunarodnoj sceni koji su tako sposobni i vješti kao što je Rakitić. Jučer je na San Mamesu odigrao veličanstvenu utakmicu, od prve do zadnje minute", pišu španjolski mediji.

– Ovdje je uvijek vrlo teško igrati utakmice. Athletic je jedan od najneugodnijih domaćina u ligi. Obje su momčadi odigrale vrlo dobro, no mislim da smo u konačnici sasvim zasluženo pobijedili – kazao je Rakitić pa dodao:

– Iako je početak sezone, mi smo u dobroj formi i zadovoljni smo s time kako se sve odvija. Moja forma? Naporno radim, a drago mi je da se to vidi i na travnjaku.

No, osim pohvala na račun Hrvata, Španjolci su se raspisali i o dvojbenoj situaciji u kojoj je i on sudjelovao. Naime, pred sam kraj susreta on i Muniain naguravali su se i držali pod ruku u kaznenom prostoru Barce, a igrač Athletica pomalo je teatralno pao i tražio jedanaesterac, no sudac ga je odbio dosuditi. Navijači madridskog Reala, Barcina najvećeg rivala, na društvenim mrežama i forumima raspisali su se o tome i smatraju da se Rakitiću progledalo kroz prste.

– Nije bilo jedanaesterca. Borili smo se za loptu, ja sam pao, on je pao, no tu nije bilo ništa za kazneni udarac – zaključio je Raketa. 

Komentara 12

JO
jozomali
15:09 29.08.2016.

Naslov i tekst veze s vezom!

ST
Stjef
14:19 29.08.2016.

Super vam ima veze naslov s tekstom članka.

DU
Deleted user
15:54 29.08.2016.

Raketa ga je vjerojatno povukao za maicu, sudac nije vidio, a i šta bi u tom dijelu šesnaesterca. nije ovaj bio baš u nekoj prilici, ai obadva su se gurala. Ako se ˇRealisti¨ vataju za ovo, velik ih je jad obuzeo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije