Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oduševljeni zbog ugovora

Navijači Reala: Luka je umjetnik, ovo je najljepša vijest ovog ljeta!

Luka Modrić
Foto: REUTERS/Kai Pfaffenbach
20.08.2014.
u 15:20

Luka je tako danas saznao koliko ga struka u Madridu cijeni, a sudeći prema ovim komentarima, on je i miljenik navijača!

Madridski Real danas je s Lukom Modrićem potpisao novi ugovor, a vijest su prenijeli gotovo svi španjolski mediji. Nagađaju se da radi o povećanju plaće hrvatskom nogometašu, koji je ionako imao ugovor do 2017. godine. No, još uvijek se nije pojavila informacija koliko će Luka zarađivati, a piše se kako je dosad dobivao neto godišnju plaću od 4,5 milijuna eura.

A ova vijest obradovala je navijače Reala koji svoje zadovoljstvo izražavaju na forumima kao i u komentarima članaka. Tako su na Marci, koja je vrlo bliska Realu, prevladali pozitivni komentari.

"Najbolji veznjak na svijetu još četiri godine s nama", najbolje je ocijenjeni komentar, a drugi su se samo nadovezali.

"Uz dolazak Kroosa, ovo je najbolja vijest u Madridu ovog ljeta".

"Kakav par veznjaka imamo, pa to je nevjerojatno!".

"Recite što god želite, ali Luka je umjetnik na terenu. Ako već ne najbolji, onda barem među tri najbolja veznjaka svijeta"!

Luka je tako danas saznao koliko ga struka u Madridu cijeni, a sudeći prema ovim komentarima, on je i miljenik navijača!

>>Evo zašto je Real Modriću ponudio novi ugovor

>>Modrić potpisao novi ugovor s Realom: Jedan je od najvažnijih igrača

Komentara 5

HR
hr76
17:29 20.08.2014.

Vrlo jednostavno - da nije bilo Modrića, ne bi bilo ni "La Decime"! Zaslužio si to, Luka.

Avatar Idler 3
Idler 3
19:49 20.08.2014.

Nogometni majstor kojeg cijeni cijeli svijet osim zabiti iz koje potječe. Tipična hrvatska priča. Luka majstore velki pozdrav i naklon do poda !!!

GU
guderian
16:05 20.08.2014.

jako veliki umjetnik, vidjeli smo ga u Brazilu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije