Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U DOBRU I U ZLU

Pogledajte kakav doček su dobili nogometaši Porta nakon rezultatske katastrofe

Porto
Foto: Youtube/Screenshot
1/2
23.04.2015.
u 15:46

Nogometaši su ostali zbunjeni, vjerojatno nikad nisu doživjeli ništa slično

Porto je u Münchenu doživio težak poraz od 1:6 protiv Bayerna te time uništio sve snove o polufinalu, koji su postojalo poslije prve utakmice i pobjede 3:1. I dok bi neke navijače to natjeralo na gnjev, Portovi su dočekali svoje "ljubimce" kao da su prvaci svijeta.

Nogometaši su ostali zbunjeni, vjerojatno nikad nisu doživjeli ništa slično. Pred njima su bile stotine navijača, pjevalo se, pljeskalo, tapšali su ih po ramenu i dali do znanja da su uz njih u dobru i u zlu. A bilo je tri sata ujutro u Lisabonu!

Lijepa navijačka priča i vrlo rijetko viđena, posebno na najvišim razinama gdje bi svi željeli uspjeh preko noći.

>> Bayern 'pregazio' Porto sa 6:1 i prošao u polufinale Lige prvaka!

Ključne riječi

Komentara 1

SE
senior
09:16 24.04.2015.

I torcida je poslije uzvratne kup utakmice sa RNK Splitom pohitila utješiti i ohrabriti igrače Hajduka. Nažalost policija i specijalci to nisu tako shvatili. Umjesto zajedničkog tješenja bidnih i u prostoru i vremenu izgubljenih igrača, struke i vodstva Hajduka "isukali" pendreke i malo ih izmasirali po leđima. Pa nismo mi Portugal ovo je htjeli mi to ili ne ipak samo balkan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije