Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Proširilo se Hrvatskom

Navijači pale svijeće za spas nogometa, u Splitu grafit protiv Mamića i HNS-a!

grafit u Splitu protiv HNS-a i Zdravka Mamića
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/3
25.11.2014.
u 13:08

"Ako patimo mi zbog Mamića i izmišljenih crnih lista, patit će HNS i repka zbog nas dvista", piše na grafitu.

Nakon subote i neodigranog derbija između Dinama i Hajduka, stanje u našem nogometu sve je napetije. Izvještaji, priopćenja i reakcije stižu sa svih strana, a svoj glas jasno dižu i navijači.

Tako su navijači splitskog Hajduka već nekoliko puta u javnost izašli s priopćenjem, najavili su veliki prosvjed na Rivi u subotu, a danas su se u Splitu pojavili i grafiti protiv Mamića i vodstva HNS-a. U Marmontovoj ulici, ispred zgrade Nogometnog saveza Splitsko-dalmatinske županije, zapaljene su svijeće za spas našeg nogometa, a na zidu je ispisan i jedan grafit:

"Ako mi patimo zbog Mamića i izmišljenih crnih lista, patit će HNS i repka zbog nas dvista", piše na grafitu.

Dodajmo kako svijeće nisu zapaljene samo u Splitu već i u Vukovaru, Karlovcu, Vinkovcima, Dubrovniku, Slavonskom Brodu i u nekim drugim gradovima...

>>Torcida će u subotu organizirati veliki prosvjed na Rivi

>>Ravnateljstvo policije: Mi smo poslali popis, ali Dinamo može i mimo njega zabraniti ulazak

Ključne riječi

Komentara 27

IV
ivanbili25
13:23 25.11.2014.

Bravo, uništili ste grafitom kameno pročelje povijesne zgrade. Vandalizmom i kulturocidom baš lijepu poruku šaljete tupani neobrazovani.

AN
Ante21
13:16 25.11.2014.

To su ovi pismeni i pametni ljudi? "ČE"? evo svaka rasprava je suvišna kad čovjek napiše "če"...

MA
manuutd
13:40 25.11.2014.

Jednostavno tih 200 u zatvor i da plate kaznu oni koji si bili na San siru..i tim smjerom treba ići i to je to,di ulica vodi klub????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije