Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEDOVOLJNO DOBRO

Navijači Manchestera najavili prosvjed, obitelj Glazer kupila Roja

Manchester United
Foto: Martin Rickett/Press Association/PIXSELL
19.08.2014.
u 21:00

Argentinca su platili 20 milijuna eura, a u paketu je u Sporting iz Lisabona otišao Nani.

Manchesterovi navijači pripremali su prosvjed protiv vlasnika obitelji Glazer jer se ne slažu s klupskom politikom transfera. Do kraja prijelaznog roka ostalo je još deset dana, a United je kupio samo Shawa i Herreru te izgubio prvu utakmicu u prvenstvu. Zato je bogata američka obitelj reagirala i dovela Marcosa Roju, a riješila se Nanija.

Platili su ga 20 milijuna eura, a Sportingu iz Lisabona su uz to dali i nogometaša koji je trebao biti novi Ronaldo, ali se u sedam godina ipak nije nametnuto. Dapače, Nani je imao izrazito lošu prošlu sezonu, a nije briljirao ni onu prije, sve zbog ozljeda.

No, navijače će teško umiriti vjerojatni dolazak Marcosa, oni žele – Angela di Mariju! Ne dovede li menadžer Van Gaal još koje značajnije pojačanje, navijači će krenuti u prosvjed 14. rujna kada United igra s QPR-om.

Nije im lako, navikli su na trofeje i uspjehe, ali otkako su stigli Amerikanci, jedino što funkcionira jesu financije. Što i ne čudi, samo za Ronalda se utržilo skoro sto milijuna eura, a ulaznice su duplo skuplje no prije dolaska Glazera...

>> Van Gaal dovodi Di Mariju i svog miljenika u Manchester United

Komentara 3

LI
Lisabon
07:58 20.08.2014.

Ti navijaci Manchestera su zbilja razbojnici i huligani.Trebaju se ugledati na dio BBB koji ce im pokazati kako se "voli"klub.Kako se vrijedja predsjednik kluba,uprava,kako se odlazi sa stadiona kad klub koji "vole"pobjedjuje,kako se bacaju bengalke da bi "voljeni"klub platio stoo vise kazni,kako se na sve moguce nacine "voljeni"klub izbacio iz Evrope,kako se nesmije veseliti kad "voljeni"klub daje gol ili barem da se igra bez gledalaca i pokaze sto vise elemenata "ljubavi" i "odanosti"klubu koji "vole" neizmjerno.A ne ovako kao ovi u Manchesteru.Napune stadion,kao navijaju i vole svoj klub,a imaju jedan transparent i nisu zadovoljni transferima.Ma sramota za Manchester.

DI
dinamojavolim1
15:52 20.08.2014.

htio sam ostaviti jedan duzi komentar ali je Lisabon napisao sve sta ja mislim:)

DU
Deleted user
09:19 20.08.2014.

hahahahahahah, koji papci ovdje na večernjaku. srezali mi moj upis kojim sam sarkastično komentirao ove komične BBB. dakle da probam na političko korektan način Glazeru pripadniče nacionalne manjine, odlazi iz svetinje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije