Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
procurila snimka

Navijači Manchestera i Cityja zgrozili javnost, žrtva je bila lijepa liječnica Chelseaja

Eva Carneiro
Foto: Press Association/PIXSELL
1/2
06.03.2015.
u 12:52

- Borit ćemo se protiv svih vrsta diskriminacije, a seksizam je jedna od njih. Takvo ponašanje je neprihvatljivo - poručili su iz Chelseaja i saveza

Chelsea te engleski nogometni savez i javnost osudili su seksističke povike upućene Evi Carneiro, lijepoj liječnici londonske momčadi. Uputili su ih navijači Manchester Uniteda i Manchester Cityja, a snimka incidenta puštena je na BBC-u.

- Borit ćemo se protiv svih vrsta diskriminacije, a seksizam je jedna od njih. Takvo ponašanje je neprihvatljivo - poručili su iz Chelseaja i saveza.

Manchesterski klubovi se nakon svega pak pravdaju "teškoćama u komunikaciji" te navode da se dosad nitko nije žalio na spomenuti incident.

>>Chelsea ima aduta, ali pokraj terena: Lijepu liječnicu Evu Carneiro

>>Inspiracija za cijeli svijet! Ovaj igrač do kraja života pamtit će ovaj emotivan trenutak!

Komentara 3

Avatar Zizou10
Zizou10
15:13 06.03.2015.

calen bite

DU
Deleted user
19:22 06.03.2015.

Tenikre.....sto tko moze prigovoriti zeni, zgodna je a pri tome i pametna odnosno skolovana. Vecina od navijaca vjerojatno joj nije ni do koljena !!!

Avatar Đoni_bravo
Đoni_bravo
20:15 06.03.2015.

znači ako je neka osoba žrtva mora biti lijepa da se spomene u novinama i da za njom plače cijeli svijet

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije