Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Val kritika

Navijači Liverpola na Twitteru se rugaju Lovrenu!

Dejan Lovren
Foto: PA/Pixsell
23.11.2014.
u 19:59

Goal.com dao mu je ocjenu dva i proglasio ga najgorim igračem na terenu, a navijači su ga na društvenim mrežama izvrijeđali.

Dejan Lovren ponovno je bio jedan od najgorih igrača Liverpoola u šestom porazu u sezoni. Redsi su izgubili od Crystal Palacea, a hrvatski reprezentativac krivac je za drugi gol. On se poskliznuo u duelu s Yannickom Bolasiejem i omogućio domaćinu da povede 2:1.

Goal.com dao mu je ocjenu dva i proglasio ga najgorim igračem na terenu, a navijači su ga na društvenim mrežama izvrijeđali. 

"Treba nam trener koji će iz momčadi izbaciti Gerrarda, Lovrena i Johnsona", "Pored Lovrena i Škrtela su Zamora i Gayle izgledali kao Ronaldo i Messi", "20 milijuna funti za Lovrena je veći promašaj nego 35 milijuna za Carrolla", Lovrena, Škrtela i Gerrarda odsad zovem trijumvirat terora, krivi su za sve golove, samo su neki od komentara ljutitih navijača Liverpoola.

Ako je suditi prema njihovim komentarima, Brendan Rodgers izgubio je kredit kod njih i okrenuli su mu leđa, a smatraju da je vrijeme da i Gerrard ode u mirovinu.

>>Crystal Palace pobijedio Liverpool, Lovren opet najgori

Evo još nekih tvitova:

Komentara 14

AG
Agricola
20:26 23.11.2014.

Kako god sam kritizirao Kovača tako ga sad moram pohvaliti što je stavio Domagoja Vidu unutra a ovog ostavio na klupi. Jednostavno, Lovren nije previše inteligentan dečko, i može odigrati 90 minuta savršeno a onda u jednoj sekundi napraviti penal i crveni karton i sve pokvariti. Sklon je kiksu, loše drži liniju, a nema ni Bog zna kakav pas. Domagoj Vida je bolji od njega tri puta.

Avatar comandante
comandante
20:19 23.11.2014.

eto,žao mi je da sam bio u pravu glede kiksera Lovrena

IN
inbox
22:49 23.11.2014.

uopće me ne čudi što ga pljuju. nikad nije bio nogometaš. ne znam na koju foru je uspio doći u liverpool

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije