Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPRED KUĆE

Podrška Mamiću: 'Zdravko, mi te volimo'

Podrška Mamiću
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/3
02.07.2015.
u 16:48

Dok su istražitelji prikupljali dokazni materijal, pored kuće na Tuškancu u osobnom su automobilu prošla dva navijača i bacila papire s podrškom Mamiću

Istražitelji PNUSKOK-a nastavljaju s pretraživanjem obiteljske kuće izvršnog predsjednika Dinama Zdravka Mamića.

Dok su istražitelji prikupljali dokazni materijal, pored kuće na Tuškancu u osobnom su automobilu prošla dva navijača i bacila papire s podrškom Mamiću. "Zdravko, mi te volimo. Britanac", piše na papirima.

Podsjetimo, policija je u četvrtak rano ujutro počela pretraživati kuće i stanove izvršnog predsjednika Dinama Zdravka Mamića, njegova brata, sportskog direktora i trenera Dinama Zorana Mamića, izvršnog predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza te dugogodišnjeg direktora i izvršnog direktora Dinama Damira Vrbanovića i službene prostorije GNK Dinama. Akciju su pokrenuli USKOK i PNUSKOK, a braću Mamić sumnjiče za utaju poreza.

– To je namještaljka! Isključivo nešto što je zagurala i zatražila politika da se napravi meni i mom bratu u postizanju njihovih planova i ciljeva – rekao je Zdravko Mamić koji je s Dinamom u Sloveniji.

>> Počet ću se baviti politikom, mogao bih biti predsjednik ili premijer

>> Željko Jovanović kolegama u Saboru ponosno pokazivao Večernjakovu vijest o Mamićima

>> Policija pretražuje kuće braće Mamić zbog utaje poreza: 'Ne mislite valjda da će bježati?

>> To što sam počasni predsjednik Dinama nema veze s optužbama

Ključne riječi

Komentara 24

DU
Deleted user
17:14 02.07.2015.

Sljedećih 10 godina je Dinamo prvak. To je najvažnije.Volim te Dinamo.

Avatar dalmos Zadar
dalmos Zadar
17:45 02.07.2015.

Samo je bog veci od DINAMA Maminjo nedaj se ispitivat ce te stanimirovic pupovac ce biti sudac Jovanovic moze ti lizati Hrvatsku supcinu za drugo i nije

DU
Deleted user
18:07 02.07.2015.

SDP-ejci, što više gazite i ponižavate hrvatski narod, to ćete lošije proći na izborima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije