Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije im 'sjelo'

Navijači izvrijeđali hrvatskog reprezentativca zbog fotke na kojoj je s atraktivnom plavušom!

Hrvatska nogometna reprezentacija
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/7
30.09.2016.
u 17:10

De Boer je ovog tjedna vratio Brozovića na treninge, ali još uvijek mu ne daje priliku u utakmicama

Nogometašima Intera sezona nije krenula na najbolji mogući način, pogotovo u Europskoj ligi. Nakon što ih je u prvom kolu pobijedio Hapoel, jučer je u Pragu pobjedu protiv njih odnijela i Sparta koja je slavila s 3:1. Za to vrijeme Marcelo Brozović i dalje odrađuje kaznu koju je dobio zbog neprofesionalnosti, trener Frank de Boer izbacio ga je iz momčadi dok ne dokaže da je spreman podrediti se kolektivu.

Marcelo već neko vrijeme nije zaigrao za Inter, a ako se pitaju navijači Intera, onda ne bi trebao barem još neko vrijeme. Naime, nije ima najbolje ''sjela'' fotografija koju je objavio jučer na Instagramu, a na kojoj se dobro zabavlja u društvu atraktivne plavuše. Hrvatskog reprezentativca zbog toga su u komentarima napali razočarani navijači Intera.

"Dok je Inter u ozbiljnim problemima, tebi su samo selfiji na pameti”, “Sjajno!!! Izgubili smo, a što ti napraviš!! Sve pozitivno što su navijači Intera mislili o tebi palo je u vodu”, “Vidim da si jako razočaran i slomljen što si izvan momčadi dva tjedna”, samo su neki od komentara ljutitih navijača.

De Boer ovog je tjedna vratio Brozovića na treninge, ali još uvijek mu ne daje priliku u utakmicama.

 

💑

Fotografiju objavljuje Broz (@marcelo_brozovic)

Komentara 5

KO
korisnicc
18:46 30.09.2016.

Valjda bi im više pasala crnka.

AU
audiat
17:26 30.09.2016.

Boli njega za momcad.Vazno je da lova kapa.I zenske se lijepe.To je in.

NE
Nemanadimak
17:30 30.09.2016.

Bravo Marcelo :) Moras negde naci i motivaciju :) A ove glupane pusti sto te vrijedjaju oni nemaju pojma. Daj si potrazi neki dobar klub, ti si top igrac!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije