Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mobilizacija navijača Dinama

Transparentima po Zagrebu pozivaju na utakmice u Zadar i Dom sportova

navijači Dinama
Foto: Facebook
1/14
25.04.2015.
u 12:12

U nedjelju u 18 sati Futsal Dinamo ide po naslov prvaka Druge HMNL sjever. U dvorani II Doma sportova dočekuju Rugvicu, glavnog konkurenta za trofej

Pred navijačima Dinama iznimno je uzbudljiv vikend u kojem ih očekuju dva zanimljiva susreta. Prvo će 'veliki Dinamo' u sklopu 30. kola HNL-a gostovati u Zadru, a samo dan poslije Futsal Dinamo igra najvažniju utakmicu sezone.

Maksimirski klub gostuje kod momčadi koju je u proljeće preporodio Igor Štimac, a iako rezultatski Dinamu ne znači previše jer ima velikih 12 bodova prednosti pred drugoplasiranom Rijekom, važna je u nastavljanju fenomenalne serije bez poraza u ovom prvenstvu.

S druge strane, u nedjelju u 18 sati Futsal Dinamo ide po naslov prvaka Druge HMNL sjever. U dvorani II Doma sportova dočekuju Rugvicu, glavnog konkurenta za trofej. Naime, riječ je o susretu prve i druge momčadi na tablici, a Dinamu neodlučeno i pobjeda osiguravaju naslov. Ako pak slavi Rugvica, onda ona pobjedom nad Siscijom može do prvog mjesta. A ono donosi razigravanje za ulazak u prvu ligu, u njemu će se nadmetati svi regionalni prvaci (sjever, jug, istok i zapad), a samo najbolja momčad ulazi u viši rang, dok će drugoplasirana iz tog razigravanja u dokvalifikacije protiv predzadnje momčadi iz prve lige.

Navijači ova dva kluba stoga su krenuli u mobilizaciju svojih pripadnika i po Zagrebu izvjesili transparente kojima pozivaju ljubitelje nogometa da u subotu dođu u Zadar, a u nedjelju u Dom sportova. Dodajmo ovome i informaciju da će se igrači Futsal Dinama u nedjelju od podne družiti sa svojim navijačima u jednoj popularnoj pivnici u Tkalčićevoj ulici...

>>Mamić: Želim Schildenfelda i Spahića, ali je Šifo trenutačno realnija opcija

>>Dinamo izgubio prvu utakmicu u prvenstvu, a kobni su bili gradski rivali

Slike govore više od tisuću riječi, SVI U DOM SPORTOVA!

Posted by Futsal Dinamo on 24. travanj 2015

Komentara 8

ED
europski dinamo
17:07 25.04.2015.

Kad je karusel?

DU
Deleted user
13:01 25.04.2015.

Ovo su navijači futsala ,a na pravi Dinamo dođu i samo mu štetu rade. Zadnji put su se mobilizirali i došli na Kranjčevičevu. Unatoč mobilizaciji uspjelo se skupiti 100-tinjak osnovnoškolaca, 50-ak srednjoškolaca i 50-ak šaraklo.

Avatar Zagrepčanec123
Zagrepčanec123
01:00 28.04.2015.

Ovo je Dinamo! Dinamo svih svojih navijaca a ne prcija dva brat! Sad napadamo prvu ligu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije